Quote:
Originally posted by ilsa
Εκανα το λάθος να πιστέψω οτι τα ΤΑΡΩ θα μου έδιναν λυσεις (....)
Συχνά οι άνθρωποι, ψάχνουν να βρουν τις λύσεις σε κάτι που βρίσκεται έξω απο αυτούς...και έτσι προσπάθησα να δώ τι θα γίνει στο μέλλον και τώρα έχω εγκλωβίσει τη ζωή μου σε πράγματα που δεν είδα ποτέ ακριβώς αλλα μου έμεινε ο φόβος οτι θα συμβούν.
Συχνά οι άνθρωποι θέλουν να απαλύνουν την αγωνία τους απο το απρόβλεπτο της ύπαρξης και να προλάβουν το μελλούμενο.
Παντοτε είχα μια τάση να πιστευω οτι μπορω να δω παραπέρα του τώρα, δεν ήταν αρκετό το τώρα.
Το λες και μόνη σου. Αν καταφέρεις να κάνεις το ΤΩΡΑ να σου είναι αρκετό, θα σταματήσεις να προσκολλάσαι στα μελλοντικά ΜΗΠΩΣ..
Η ζωή μόυ έχει εκλωβιστέι μεσα σε σημαδια, λεξεις , αριθμούς που προμηνύουν κάτι,
Μα καλή μου, φυσικό είναι να νιώθεις έτσι... Εχω την εντύπωση ακούγοντάς σε, οτι την ζωή σου δεν την ΖΕΙΣ, παρά την ερμηνεύεις σαν χρησμό που έχει κάτι να αποκαλύψει για το μέλλον.
έχω γίνει καχύποπτη με όλους και με όλα.
Αρα έχεις πάρει αποστάσεις απο τους γύρω, έχεις σταματήσει να εμπιστεύεσαι τους άλλους... φοβάμαι και κανένας δεν το ξέρει..τρέμει η ψυχή μου.
Και πως να το μάθει, αφού έχεις ορθώσει γύρω σου τείχη? Ενα καλό πρώτο βήμα, είναι οτι μοιράζεσαι μαζί μας τους φόβους σου.
Μπαινει η λογική μου και λεει δες την ουσιά δες ποιους έχεις γύρω σου δες τι κάνουν και όχι τι έχουν σκοπο να κανουν.
Αρα, κα΄τι μέσα σου σου φωνάζει \"Μείνε στο χειροπιαστό κομμάτι, στα γεγονότα, κι ΟΧΙ στην ερμηνεία σου γι αυτά\".. Κι εσύ δεν το ακούς.
ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ και δεν μπορω να σταματήσω.
Να είσαι σίγουρη πως μπορείς, αρκεί να το θελήσεις πραγματικά.
Υπαρχουν Τ Ο Σ Α Π Ο Λ Λ Α που θελω να συζητήσω και να πω σε πολλα απο τα θεματα που είδα στο forum δεν ήξερα απο που να αρχίσω.
Σημασία έχει οτι άρχισες απο κάπου... ακόμα κι αν πεις τα μισά απο αυτά που θέλεις, πάλι κερδισμένη θα είσαι, κι εσύ κι εμείς:)