-
Τι γνώμη έχετε;
Γεια σας!Τελευταια προβληματίζομαι για την υγεία μου και θα ήθελα την γνώμη σας.Ειμαι κοπέλα 20 ετών,δεν καπνίζω,έχω σχετικά φυσιολογικό βάρος με 2-3 κιλά παραπάνω,δεν πινω αλκοόλ.Ωστοσο γυμνάζομαι σπάνια και τρώω συχνά φαγητά απ’εξω.Το θέμα μου είναι το εξής.Εχω στραβό διάφραγμα και πολύ στενή μύτη,με αποτέλεσμα τους τελευταίους 3 μήνες να αναπνέω σχεδόν αποκλειστικά από το στόμα.Μεχρι το χειρουργείο που θα κάνω τον επόμενο μήνα,αγχώνομαι πολύ...Σκέφτομαι πως επιβαρύνω υπερβολικά την καρδιά μου επειδή δεν αναπνέω καλά.Δεν έχω χοληστερίνη ούτε αλλά προβλήματα κου να επιβαρύνουν την καρδιά.Επισης με εξέτασε καρδιολόγος και με βρήκε μια χαρά.Ποναει το στήθος μου όμως και πολλές φορές νιώθω μεγάλη κούραση εξαιτίας του θέματος αυτού...Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στην καρδιά μου λόγω κακής αναπνοής.Τι πιστευετε;Αγχώνομαι πολύ...
-
-
Quote:
Originally Posted by
nightwalker77777
Έχεις κάνει εξετάσεις?
Έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις αίματος και έχω πάει σε πολλούς γιατρούς τους τελευταίους μήνες.Ολοι τους μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα.
-
Ειναι φυσιολογικο να εχεις αγχωθει με το χειρουργειο. Για το διαφραγμα ειναι η για κατι αλλο; Παντως εφοσον εχεις καθαρες εξετασεις απο τους παντες, δεν νομιζω οτι εχεις καποιο λογο να ανησυχεις.
-
Καλησπέρα Maria26, το μπούκωμα της μύτης μπορεί να είναι κουραστικό αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να κουράσει τη καρδιά τόσο γρήγορα, μερικοί το έχουν χρόνια. Δοκίμασε σπρέι με αλατόνερο, μπορεί να ανοίξει η μύτη. Αφού θα κάνεις εγχείρηση πάντως θα το λύσεις μόνιμα το πρόβλημα. Επίσης το άγχος δεν βοηθάει και τα φαγητά με πολλά λιπαρά και ζάχαρη.
-
Εφόσον έχει δρομολογηθεί το θέμα με την διόρθωση του διαφράγματος δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι παραπάνω...Και δεν θα έχεις κανένα θέμα στην καρδιά επειδή έχεις στραβό διάφραγμα...απλά είναι ο φόβος σου ...
-
Όταν κάτι μας ενοχλεί, ακόμα και κάτι πολύ απλό, τείνουμε να αγχωνόμαστε και να κάνουμε περίπλοκες και υπερβολικές σκέψεις και να το πω πολύ απλά, να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Καρδιακός δεν γίνεσαι έτσι απλά, στο είπαν και οι γιατροί ότι δεν έχεις κάτι.
Άλλωστε το πρόβλημα με την αναπνοή σου θα λυθεί πολύ σύντομα... Εννοείς ρινικό διάφραγμα φυσικά... Είναι μια πολύ απλή επέμβαση χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία, συνήθως την κάνεις το πρωί και βγαίνεις το βράδυ, άντε να μείνεις στο νοσοκομείο βαριά ένα βράδυ. Κάντην να ξεμπερδεύεις.