Originally Posted by
anapofasistos123
Είμαι γκέυ άνδρας 32 ετών, μένω και εργάζομαι στο Λονδίνο εδώ και 6 χρόνια και είμαι single όλο αυτό το διάστημα. Έχω κάνει άπειρα ραντεβού αλλά δυστυχώς τα άτομα που βρίσκω δεν είναι για μένα. Αρχές Σεπτεμβρίου 2018 πήγα ένα τριήμερο στο Δουβλίνο μόνος μου για να ηρεμήσω, μετά από ένα δύσκολο διάστημα στα προσωπικά μου και μιας μινι κατάθληψης που πέρασα, και εκεί γνώρισα ένα αξιαγάπητο παιδί με το οπίο περάσαμε το ΣΚ μαζί. Για να μην τα πολύ λόγω, με το παιδί αυτό είμαστε σε εξ αποστάσεως σχέση εδώ και 1 χρόνο, βρισκόμαστε συχνά (μια στο Δουβίνο μια στο Λονδίνο) και μιλάμε καθημερινά και μπορώ να πω ότι τον ξέρω αρκετά καλα. Τον αγαπάω και αυτός το ίδιο και βλέπω ότι πληρεί όλες τις προυποθέσεις για κάτι παραπάνω. Το βασικό πρόβλημα ωστόσο ειναι ότι δεν έχει ευρωπαικό διαβατήριο διότι είναι από Βραζιλία που σημαίνει ότι οι επιλογές που έχουμε να προχωρήσουμε μαζί είναι περιορισμένες. Μόλις τελείωσε ένα πρόγραμμα αγγλικών που του έδωσε τη βίζα για όλο αυτό το διάστημα και τώρα για να συνεχίσει να μενει Δουβλίνο (δεν θέλει με τίποτα να γυρίσει Βραζιλία) ξεκινάει ένα Bachelor εκεί που διαρκεί 3 χρόνια. Θα ήθελα πραγματικά να ζήσουμε μαζί στο Λονδίνο, να καναμε διακοπές μαζι κτλ. Υπάρχουν τρεις επιλογές: 1) Ο πιο εύκολος τρόπος για να τον φέρω Λονδίνο είναι να παντρευτούμε. Ειλικρινά τον αγαπάω πολύ και θα ήθελα να τον παντρευτώ αλλά φοβάμαι μήπως όλο αυτό δεν λειτουργήσει γιατί γνωριζόμαστε λίγο, δεν έχουμε ζήσει καιρό μαζί και φοβάμαι μήπως κάτι πάει στραβά κτλ. 2) Να συνεχιστεί η εξ αποστάσεως σχέση για αλλά 3 χρονια όσο σπουδάζει κάτι πού είναι πολύ κουραστικό και στάσιμο επίσης και 3) Να τον χωρίσω και να προσπαθησω να βρω κάτι άλλο.
Θελω την γνώμη σας παρακαλώ. Εκ τον προτέρων σας ευχαριστώ πολύ!