Είπα να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα που νομίζω πως με απασχολεί περισσότερο από την έλλειψη διάθεσης.
Ποια η γνώμης σας για τις μαζοχιστικες τάσεις; καθώς και την ασφυξιολαγνεια; γενικά με την πρόκληση πόνου κατά την επαφή;
Printable View
Είπα να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα που νομίζω πως με απασχολεί περισσότερο από την έλλειψη διάθεσης.
Ποια η γνώμης σας για τις μαζοχιστικες τάσεις; καθώς και την ασφυξιολαγνεια; γενικά με την πρόκληση πόνου κατά την επαφή;
Εμένα από έφηβος μου αρέσει ο αισθησιακός πόνος. Με ερεθίζει. Γινόμουν υποτακτικός της φαντασίας και του μυαλού μου. Με έχει οδηγήσει σε υπέροχους οργασμούς.
Δεν το έχω δοκιμάσει με παρέα παρά μόνο κατά μέρος με μια ωραία ερωμένη
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ασφυξιολαγνεία μαζί σου
Tι είναι Ασφυξιολαγνεία; Δεν το έχω ξανακούσει σαν όρο...
Ασφυξιολαγνεία: Επίτευξη έντονου οργασμού και διέγερσης λόγω της μειωμένης παροχής αρτηριακού αίματος, η οποία προκαλεί έλλειψη οξυγόνου (μερικοί άγγλοι πολιτικοί συγκαταλέγονται ανάμεσα στα θύματα που το παράκαναν)
https://aienaristeyein.com/2015/05/2...B%CF%89%CE%BD/
Σχετικά με την ονομασία της μονής παρατηρείται μεγάλη διαφωνία μεταξύ των ερευνητών. Σύμφωνα με μία γνώμη, αυτή οφείλεται στη θέση της Μονής ανάμεσα στους τρεις λόφους, της Ζωοδόχου Πηγής, Σαμάρειας και Γριμποβίτσας, από τους οποίους κατά κάποιο τρόπο μοιάζει σαν να περισφίγγεται. Σχετικά με αυτό ο Ιωάννης Κομνηνός στο βιβλίο του Προσκυνητάριον του Αγίου 'Ορους του Άθωνος, μεταξύ άλλων γράφει: «Ονομάζεται του Εσφιγμένου, διότι είναι ανάμεσα σε τρία βουνάκια περιωρισμένο σιμά εις τον αιγιαλόν». Άλλοι υποστηρίζουν την άποψη ότι το όνομα αυτό έχει σχέση με τον ιδρυτή ή ανακαινιστή της Μονής, που ήταν κάποιος μοναχός «μονοχίτων σχοινίω σφιγκτώ εζωσμένος».
Ωστόσο, σε όλα τα σωζόμενα έγγραφα της Μονής αποκαλείται: «Ιερά Μεγάλη Μονή και Σεβασμία Βασιλική Μονή εις όνομα τιμωμένη του Σωτήρος και επονομαζομένη του Εσφιγμένου» ή «Ιερά Μονή του Φιλανθρώπου Σωτήρος Χριστού». Από την προσηγορία λοιπόν αυτή του «Εσφιγμένου» και στην καθωμιλουμένη «Σφιγμένου» και «Σιμένου» και από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, προφανώς εξάγεται τό συμπέρασμα ότι η Μονή έλαβε την επωνυμία αυτή μάλλον από τη θέση της παρά όπως η παράδοση αναφέρει από τον Όσιο Εσφιγμένο ο οποίος καθώς λέγεται ζωνόταν με σχοινί συνεσφιγμένως, όπως προαναφέρθηκε.
https://www.esphigmenou.gr/p/istoria-monis.html
Γνώριζες πώς πήρε το όνομα αυτό;
δηλαδη οτι πηραν καπιοι προ πολου διαφορετικο δρομο απο τον φιλανθρωπο φταιει ο ιδιος γι αυτο η φταιει η ανευθυνη συμπεριφορα τους εχουμε χρονια ακομα και μεχρι να περασει η ζωη εδω θα ειμαστε ενω ηταν γνωστο εξ αρχης οτι η ζωη αυτη ειναι προσωρινη ας ελεγαν καλυτερα οτι δε τους ενδιεφερε τιποτα εκτος απο την υλη
επισης εχω πει οτι για να διδαξει καπιος θρησκεια θα πρεπει να εχει καπιο ιδιαιτερη φωτιση αλλιως το μονο που μπορει να κανει ειναι να συγκεντρωσει πιστους με πληροφοριες οτι να ναι
1) προσπαθώ βρε Αλέξανδρε να σε παρακολουθήσω αλλά αδυνατώ!
Αν ήμουν θρησκοληπτη θα έπεφτε φωτιά να μας κάψει που σε τέτοιο θέμα μου αναφέρετε θρησκείες!
Η υπέρτατη ηδονή είναι ο μαρτυρικός θάνατος.
Η ασφυξιολαγνεία είναι μια near death experience