Καλή ψυχίατρος στην Αθήνα ; Διπολική κ προβλήματα ύπνου
Καλησπέρα κ από μένα! Πριν 4 χρόνια έμαθα λοιπόν ότι έχω μανιοκατάθλιψη κ διπολική διαταραχή .. ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είχα την αγωγή μου τα είχα βρει σκούρα οι κρίσεις πανικού πλήθαιναν αλλά το προσπαθούσα να ανακαμψω.. φτάνει η στιγμή λοιπόν που βρήκα κ δουλειά κ τα χάπια δεν με βοηθούσαν .. δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω, να μιλήσω ολοκληρωμένα οποτε με παρακολούθηση κ του γιατρού κόπηκαν τα χάπια (deprevix των 75 κ remeron των 30). Να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι πάλι σε μια άσχημη φάση 2 χρόνια μετά με απέλυσαν από τη δουλειά μου κ είναι 4 μήνες τώρα που δεν είμαι καλά κ ακόμη δεν έχω βρει δουλειά .. δεν έχω τι να κάνω στη μέρα μου δεν έχω διάθεση κ πλέον αρκετό καιρό τώρα έχω χάσει τον ύπνο μου προσπαθώ ν κουράσω τον εαυτό μου μπας κ κοιμηθώ αλλά δεν πετυχαίνει .. θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια/ον ψυχίατρο. Εντωμεταξύ μετά την τότε αγωγή κ ψυχοθεραπεία άρχισα να ξεχνάω πολλά πράγματα τα οποία με αγχώνουν κ έχω αρκετά μένα μνήμης από την πορεία της ψυχοθεραπείας .. πρέπει να ζητήσω το ιστορικό μου από τον προηγούμενο γιατρό μου; Τι με συμβουλεύετε;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !