Γεια σας επειδή έμπαινα πριν μια δεκαετία και θα ήθελα να μάθω αν ζουν και είναι καλά τα παλιά μέλη Θεοφανία keep walking ,krino,panikoula,remedy.
Printable View
Γεια σας επειδή έμπαινα πριν μια δεκαετία και θα ήθελα να μάθω αν ζουν και είναι καλά τα παλιά μέλη Θεοφανία keep walking ,krino,panikoula,remedy.
Είμαι η πανικουλα χαχαχα ο κρίνο παντρευτικε έχει παιδί εγώ παντρευτικα έχω 3 παιδιά ο κιπ τι έγινε γράφει; Εσύ καλά είσαι;
Ναι γυναίκα παντρευτικε και έχει μια κορούλα χαχα. Εγώ παντρευτικα πρινν6 χρόνια και έχω 3 παιδιά μαζί με τον γιο μου από τον πρώτο γάμο που έχει γίνει ένα τεράστιο τριχοτο θηρίο χαχα όλα καλά απλά μου είχαν περάσει όλα για χρόνια αλλά ξανά επέστρεψαν με όρεξη
Ο κιπ γράφει καλά είναι;
Μακάρι να είναι καλά και όλοι μας.
γραφει αλλα πολυ αραια, πανικουλα. ελπιζω να ειναι καλα :)
Ωραία χαίρομαι που είμαστε όλοι καλά τελικά δεν πεθάναμε ούτε τρελαθηκαμε όπως πιστεύαμε οι πάσχοντες από αγχωδη διαταραχή χαχα
A , πan εθανει καποιος στα 20w αλλα ειναι πολυ σπο δεν ζουν , πεθανan απο ανακοπη η κατι ........παντως ζουν ......ευχομαι ολοψυχα να ζουνε ..........
Ρωτας που πηγαν τα παλιά μέλη και αναφέρεις και το παλιό σου nickname και δηλώνεις εξαφάνιση χαχαχαχαχααα
Τι να πω απλα εκλαψα λιγο.... :D
Χαχαχα δίνω και αμοιβή οποίος με βρει. ΧΑ ΧΑ χα