τρίο ή και λίγο παραπάνω !
Εχω την εντύπωση πως στις φαντασιώσεις όλων υπάρχουν μέσα σχήματα 3 , 4 ή και περισσότερων ανθρώπων να κάνουν σεξ. Είμαι 40 ++ παντρεμένος με πολύ καλή και ευτυχισμένη σχέση αλλά και λίγο κουρασμένη στο σεξ λόγω χρόνου περισσότερο αλλά και σχετικής αδρανοποίησης λόγω υποχρεώσεων φθοράς κλπ κλπ Εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό μου υπάρχει η ιδέα της πραγμάτωσης αυτής της φαντασίωσης και την δοκιμή σεξ με τρίτο άτομο ( μάλλον άντρα ) με την γυναίκα μου. Ο λόγος της επιλογής άντρα είναι για να αισθανθεί εκείνη πιό άνετα και νομίζω ότι είναι πιό εύκολα αυτό το σχήμα αποδεκτό από μία γυναίκα. ( αν πετύχει έτσι μπορεί το σχήμα να μεγαλώσει λίγο ) Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία ομοφυλοφυλική διάθεση τουλάχιστον απο την δικιά μου πλευρά. Το έχουμε συζητήσει έχουμε πάει και 2-3 φορές σε μέρη που είναι εξειδικευμένα σε τέτοιες καταστάσεις αλλά ακόμα δεν έχει γίνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα. Δεν θεωρώ ότι είναι ανωμαλία ούτε παρέκκλιση και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ανανεώσει μία σχέση ( σεξουαλική) και ( αν γίνει με σωστό τρόπο να είναι και ωραίο. θάθ
ελα να ακούσω γνώμες και εμπειρίες Ευχαριστώ