Παιδιά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει έχει εδώ και 10 μέρες έχω δυσκολία σιγκεντροσις κάνω συναιχια σκέψεις ακιρες νομίζω πως θα το χάσω η από το άγχος που πέρασα είναι?
Printable View
Παιδιά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει έχει εδώ και 10 μέρες έχω δυσκολία σιγκεντροσις κάνω συναιχια σκέψεις ακιρες νομίζω πως θα το χάσω η από το άγχος που πέρασα είναι?
Άγχος μην φοβάσαι
απλά το θέμα είναι πως τώρα δεν έχω άγχος αλλά της προηγούμενες 3 μέρες είχα
Δεν γίνεται αντιληπτό πάντα από εμάς όταν έχουμε αγχος
Και εγω το χω αυτο εδω και 1 μηνα σαν να ναι θολο το μυαλο μ ενω εχω να αγχωθω 1 μηνα θα μας περάσει υπομονη να κάνουμε
Μήπως έχετε αποπροσωποποίηση; Το παθαίνω καμιά φορά και εγώ αλλά έχει καιρό να με πιάσει.
Είναι σαν μέσα σε όνειρο να βλέπει τον κόσμο σαν θεατης
Όχι δεν νομίζω να είναι αυτό απλά νιώθω χαμένος
Συνήθως συμπτώματα εμφανίζονται μετά από μια περίοδο έντονου στρες.Μην σου φενεται παράξενο λοιπόν το γεγονός ότι αυτά εκδηλώθηκαν τώρα και όχι τρεις μέρες πριν.
Πες μας όμως τι συμπτώματα ακριβώς είχες και αν θες για ποιο λόγο αγχώθηκες.
Τα συμπτώματα που έχω είναι δυσκολία σιγκεντροσις ότι κίνησης κάνω νομίζω πως είναι παράλογες γιατη νομίζω πως το χάνω είχα αγχοθει λογο ενός ταξιδιού που έκανα γιατη έχω ένα θέμα με τα αεροπλάνα
Οποτε ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Συνήθως τα συμπτώματα έρχονται μετα.. Προσπαθησε λίγο ννα χαλαρώσεις, κανε ανασες. Να ξέρεις πως καθε φορα που εχουμε τετοιες "κρίσεις" ο μόνος τρόπος για να τις αντιμετωπίσουμε ειναι να βρίσκουμε την αιτία. Εσυ τωρα την βρηκες. Για πες μου, η πτήση πήγε καλα;
Ναι τελικά όλα πήγαν καλά δόξα τον θεο
Ωραια. Αυτο θα κάνεις. Θα βρεις την αιτία που νιώθεις ετσι. Μετα θα βάζεις τα πράγματα κάτω και θα ηρεμεις τον εαυτο σου. Ξερεις κατι; Ειναι αυτο το "αν" που μας τρελαίνει. Οχι η πραγματικότητα.. ΑΝ πεσει το αεροπλάνο, ΑΝ ειναι η μερα του πιλοτου;(πλακιτσα) .. αλλα η πραγματικότητα ειναι τόσο απλή.
Ναι σωστό αυτό απλά αυτό που με κρατάει τώρα είναι που με αγχώνει
Απόλυτα φυσιολογικό. Εγω ειχα χάσει ενα δικο μου άτομο.. και ένιωθα αδυναμία.. και ελεγαα θα φαω να μου περάσει. Οταν το συζήτησα με την ψυχολόγο μου ειχε πει πως το μυαλό μας μας δημιουργεί αλλα προβλήματα τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.και όντως το εχω δει σε αρκετές περιπτώσεις. Εδω για παράδειγμα, δεν μπορούσα να φέρω πίσω τον άνθρωπο αυτό αλλα την αδυναμία μπορούσα να την αντιμετωπίσω.
Να μην φοβάσαι. Όταν αρχισεις να καταλαβαίνεις πως αυτα που σου συμβαίνουν ειναι απο άγχος με το καιρο θα μπορείς και να τα αποβάλεις γρηγορότερα. Δώσε χρόνο. Μην το αναλύεις τοσο και θα περάσει.
Να σε καλά όντος αυτό θα κάνω