Κούραση,άγχος. ή καρδιακό πρόβλημα?
Καλησπέρα και πάλι παιδια. Εχουμε φτασει στο τελος της σεζον περιπου 1μιση μηνας ακομα μενει για να φυγω σπιτι μου. Τις προαλλες εκει που δουλευα ξαφνικά με επιασε ενα πραγμα πολυ περιεργο.. ημουν ορθιος και μου κοπηκαν τα ποδια ειχα δυσκολια στην αναπνοη και γενικα ζαλαδα και βουλωναν τα αυτια μου. οταν σχολασα καθισα σε μια καρεκλα και δεν μπορεσα να σηκωθω. τα παιδια της ρεσεψιον μου εφεραν αμεσως πιεσομετρο αλλα ηταν απο τα μικρα του καρπου και εδειχναν 15,5 μεγαλη 10,0 μικρη. αρκετα ανεβασμενη για μενα γιατι το φυσιολογικο μ ειναι 11 με 6. πηγα κεντρο υγειος κανανε καρδιογραφημα μετρησαν ζαχαρο κτλ μου ειπαν κουραση εξαντληση και αγχος. μου δωσανε μισο χαπι ροζ χρωμα αλλα δε το πηρα. με βαλανε σε θαλαμο να ξαπλωσω να ξεκουραστω. δεν ειχα παρει κανενα ρεπο απο τον μαιο που ειμαι εδω και ο γιατρος ειπε βαρεσα κοκκινο! σε συνδιασμο με το οτι δεν ετρωγα σωστα κ πολυ και με την ζεστη τη κουραση κ το αγχος με διαλυσα. σημερα που δουλευα πρωι πηγα στη δουλεια μια χαρα ορεξατος αλλα εκει π καθομουν παλι ορθιος με επιασε το ιδιο και ενας πονος μεσα στο δεξι μπουτι σφιξιμο στο στηθος δυνατοι χτυποι οχι γρηγοροι και ζαλη και φοβομουν να σταθω ορθιος μη πεσω κατω. σας εχει τυχει κ εσας? εγω νταξει παντα ειχα ταχυκαρδιες κ τετοια σφιξιματα εδω κ ενα χρονο αλλα τωρα τελευταια ελλατωθηκαν παρα πολυ με την ομοιοπαθητικη π κανω. τωρα εχει λιγο καιρο που με πιανουν παλι αυτα τα κουφα και φοβαμαι μην ειναι τιποτα με την καρδια κ δινει σημαδια και στα ποδια μεσα στις αρτηριες. δε ξερω παιδια αν εχετε κατι παρομοιο να αναφερετε η κατι π να βοηθησει θα το εκτιμουσα. λιγο ακομα εμεινε δε θελω να φυγω απο τωρα επειδη παθαινω αυτες τις φρικες!