Δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο....
Δεν έχω το κουραγιο να δω τον οποιονδήποτε εκτός από τα παιδιά μου και τον άντρα μου στο σπίτι. Οτιδήποτε εκτός με διαλυει.
Δεν μπορώ με τίποτα να είμαι στη δουλειά και να έχω να κάνω με τόσο κόσμο. Δυστυχώς έχω πολλούς και διαφορετικούς συναδέλφους οι οποίοι είναι τρομερά κουτσομπόληδες όλοι και με το παραμικρό σε ρωτάνε το οτιδήποτε.
Χτες βγήκα από τον χώρο που ημασταν να πάρω ένα τηλέφωνο και έπεσαν μετά πάνω μου 2-3 να με ρωτάνε τι έχω και αν είμαι καλά.
Το απόγευμα δε, με πήρε και τηλέφωνο ένας να με ρωτήσει γιατί μίλαγα στο τηλέφωνο και αν όλα είναι καλά!
Εντάξει, καλά δεν είμαι και προφανώς φαίνεται, αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι ρωτάς και ποσο αδιακρίτος γίνεσαι.
Κάνω υπεράνθρωπη προσπάθεια ρε γαμωτο και δεν αντέχω. Νυστάζω παρα πολύ με τα χάπια που παίρνω και γενικά δεν νιώθω ο εαυτός μου. Σαν να με από συντονίζουν να με κάνουν κάτι άλλο. Να μην μπορώ να συναναστραφω με κόσμο όπως πριν. Τι θα κάνω; Πως θα βγει όλο αυτό; Έχει νιώσει κανεις σας έτσι με τα φάρμακα; Αυτά φταίνε που δεν μπορώ τις συναναστροφές;;