Originally Posted by
Maria26
Γεια σας.Εχω μια έντονη ανησυχία αυτές τις μέρες πως κάτι θα μου συμβεί...εγκεφαλικό,ανακοπή ...δεν ξέρω τι,ίσως και τα δυο.Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι εκ φύσεως υποστασικη.Δηλαδη μεγάλη πίεση συνήθως έχω από 8-10 και μικρή γύρω στο 6μιση,κάποιες φορές και χαμηλότερα.Οι παλμοί μου είναι πάντα λίγοι,συνήθως 60-70 το λεπτό σε κατάσταση ηρεμίας.Ειμαι 20 ετών.Στην αγγειογραφία εγκεφάλου που έκανα μου βρήκαν μια υποπλασια/δυσπλασία αρτηρίας,που σημαίνει ότι το αίμα δεν κυκλοφορεί καλά,αλλά όλα τα αλλά ήταν καλά και μου είπαν πως επειδή ο εγκέφαλος παίρνει από άλλου αίμα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Επισης έχω θέμα με την μύτη μου καθώς έχω στραβό διάφραγμα και αναπνέω μονίμως από το στόμα εδώ και μήνες,αρα δεν έχω καλό οξυγόνο.Για το διάφραγμα έχω κανονίσει χειρουργείο.Ειλικρινα φοβάμαι πολύ γιατί μια η υπόταση,μια η δυσπλασία στην αρτηρία,μια ότι δεν αναπνέω καλά,αισθάνομαι πως στερώ οξυγόνο και αίμα από το σώμα μου και πως θα πάθω κάτι.Οι γιατροί βέβαια λένε πως είμαι μια χαρά.Εσεις τι πιστεύετε;Θα το ψάχνατε περισσότερο;