Μόνο τα σαββατοκύριακα νιώθω ο εαυτός μου.
Σας συμβαίνει και εσάς; Έχω καταλάβει τι μου συμβαίνει μέσα από πολύ χρόνο και καταστάσεις που έχω περάσει έχω συνειδητοποιήσει οτι τις καθημερινές δεν είμαι ο εαυτός μου ή καλυτερα η εκδοχή του εαυτού μου που θα ήθελα να είμαι. Αυτο συμβαινεο λογο του οτι συνδιασα το ΣΚ σαν μια μικρη περιοδος που ολα ειναι πιο χαλαρα, πιο φιλικά κτλ.
Η καθημερινότητα με αγχώνει. Νιώθω μια πίεση (ισως κανω αλλο topic συγκεκριμένα για τις πιέσεις που νιώθω) τις καθημερινές. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως καταφέρνετε να κρατατε χαλαρό και σταθερό τον εαυτό σας σε διάφορες καταστάσεις. Πχ σε κοινωνικές συνθήκες αν τυχόν ντρέπεστε ή άθελά σας παρατηρείτε ότι η προσωπικότητά σας και εικόνα που βγάζετε προς τα εξω αλλάζει νιώθοντας μια εσωτερική καταπίεση... υπάρχει τρόπος να "παραμείνουμε" ίδιοι; Φυσικά ο καθένας έχει τον τρόπο του.
Το θεμα λοιπόν είναι πως καταφέρνετε να κρατήσετε σταθερό τον εαυτό σας σε διάφορες καταστάσεις και να μην νιώθετε πίεση...; Σημαντική είναι η αυτοεκτίμηση η οποία δυστυχώς είναι μειωμένη σε εμενα και ο τροπος που σκεφτόμαστε επι καθημερινής βασεως αλλά θα ήθελα να ακούσω εισηγήσεις ή αν υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι εννοώ και αν έλυσαν αυτό το θέμα.