-
Φοβία με ασθενειες
Καλησπέρα παιδιά!πάσχω χρόνια από αγχωδη διαταραχή αυτό που έχω πάθει τώρα όμως με ξεπερνάει.εχω μια κόρη δυόμιση ετών.μεσα σε δύο μήνες έχω πιστέψει ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια λόγω μιας μελανιαε,ότι από χτυπηματακι έχει πάθει εγκεφαλικό αιμορραγία και ότι το σκυλάκι μας που δεν έχει κάνει όλα τα εμβόλια (δεν βγαίνει από το σπίτι ακόμα)ίσως την κόλλησε λύσσα από γλείψιμο.τα έχω ψάξει όλα ενδελεχώς με ,10 γιατρούς και δεν με πείθει κάνεις ότι όλα είναι οκ.υποφερω!
-
ξεκολλα στο μυαλο ειναι ολα. ηρεμησε. χτυπησε το παιδι και μελανιασε. ο σκυλος πιστεψε με αμα εχει λυσσα, χειροτερος απο εξορκιστη στη ταινια... ηρεμησε και χαλαρωσε, στο μυαλο ειναι ολα.
-
Έχω συναίσθηση ότι δεν είναι φυσιολογικές σκέψεις παρόλαυτα επιμένουν.εννοειται έχω κλείσει ραντεβού με ψυχίατρο απλά είπα να ακούσω κάποιες ανάλογες εμπειρίες
-
Πρόσεξε τι μεταφέρεις στο παιδί σου τα παιδιά είναι μιμητικά και δε θα θέλεις το παιδί σου να γίνει αρρωστοφοβικό. Ειλικρινά να μην υπάρχουν προβλήματα και να τα προκαλεί κάποιος είναι αμαρτία. Ίσως χρειάζεσαι επαφή με το Θεό.
-
Έχω στραφεί και στο Θεό και σε ιατρική βοήθεια...
-
Θεωρό πως περνάς φάση, είχα περάσει και γω κάτι ανάλογο με φόβο για την υγεία του παιδιού μου σε σημείου που δεν κοιμόμουν από την αγωνία. Μετά το ξεπέρασα και μου γύρισε σε ψυχωσωματικό και πλέον ασχολούμαι με τη δική μου υγεία...σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Εμένα με βοήθησε η προσευχή και ένα τάμα που είχα κάνει να το ξεπεράσω και ευτυχώς το ξεπέρασα.