Πήρα διπλή δόση λαντος χθες παιδιά χθες νομίζω ότι πήρα δύο φορές τα λαντος μου δηλαδή 120 μιλιγκραμ το είπα στον γιατρό δεν μου απάντησε εγώ μια χαρά νιώθω πάντως ΧΑ ΧΑ
Printable View
Πήρα διπλή δόση λαντος χθες παιδιά χθες νομίζω ότι πήρα δύο φορές τα λαντος μου δηλαδή 120 μιλιγκραμ το είπα στον γιατρό δεν μου απάντησε εγώ μια χαρά νιώθω πάντως ΧΑ ΧΑ
Μη μασάς .. Αλλά για ξαναπάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου για σιγουριά χαχα . Πλάκα κάνω
απλα μην παρεις αυριο.....
Βρεικα τον γιατρό μου είπε να πάρω κανονικά μου κόψε κ την πείνα πολύ είχα δύο επεισοδια υπερφαγιας και έβαλα μισό κιλό. Χρησημοπιω καθαρτικά πολύ συχνά δεν μπορώ να ενεργηθω και με δείχνει παραπάνω η ζυγαρια και τρελενομαι.
Θέλω να χάσω αλλά 7 κιλά όσο τίποτα στον κοσμο
α οκ τοτε...! εγω για καποιο λογο σημερα 3μερα με το cipralex νιοθω περιεργα...... σφυριζουν τα αυτια μου.... εχω τρεμουλα και νιοθω οτι το ανχος εγινε χειροτερο.... ειναι αρχη ακομα? εχω παρει 2 xanax 0.5 δεν αντεχα..... και τωρα ειμαι παλι με κριση πανικου... νιοθω δεξια στο κεφαλι μου λες και φουσκωνει ενα τραβηγμα δεν μπορω να το εξηγησω..... και εχω και ζαλαδα.... παλευω να μην παρω αλλο xanax.... δεν ξερω τι να κανω.......