Έντονο άγχος τις μεσημεριανές ώρες
Παλιότερα το πάθαινα πιο συχνά. Σχεδόν καθημερινά για 1-2 χρόνια κάθε μεσυμέρι με έπιανε ένα έντονο άγχος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν είχα όρεξη για τίποτα, ένιωθα κόπωση, νύστα, ζαλάδα και ΈΝΤΟΝΟΥΣ πονοκαιφάλους. Είχα επισκεφθεί 2 ψυχολόγους (με τον ένα έκανα ψυχοθεραπεία) αλλά δεν με βοήθησαν καθόλου. Επίσης κανένας δεν ήξερε τι ήταν αυτό που μου συνέβαινε όποτε κόντευε το μεσημέρι. Όταν σταμάτησα τις επισκέψεις από μόνος μου βρήκα τρόπο να το καταπολεμήσω αυτό κάνοντας διάφορες δραστηριότητες κρατώντας το μυαλό μου απασχολημένο ώστε να μην αρχίσει πάλι ο πονοκέφαλος και η νοχελικότητα. Αυτό το διάστημα πάλι όταν νιώθω μια τάση για νύστα και αφήνω το μυαλό μου χαλαρό, το υποσυνείδητό μου αρχίζει να παίρνει στροφές και μου φέρνει στο μυαλό διάφορα... άσχετα, μικροπράγματα, διάφορα και τα υπεραναλύω καταλήγοντας πάλι στους έντονους πονοκεφάλους. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως μπορώ να απελευθερωθώ απο αυτο? 'Οπως ανέφερα κρατώντας τον εαυτό μου απασχολημένο και ίσως έχοντας επαφή με φίλους με βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις.