Καλημέρα, έψαχνα κάπου να μιλήσω, να κρυφτώ πίσω απο την ανωνυμία μου και να αποκαλύψω ότι με βαρένει, μακάρι να νιώσω καλήτερα στο τέλος.
Ήμουν παντρεμένη για 2 χρόνια δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο παντρεύτικα είχαμε φτάσει σε κείνω το σημείο που συνήθως λέμε "ή παντρεύομαι ή χωρίζω" και αποφασίσαμε πως για να χωρίσουμε έπρεπε να παντρευτούμε. Δεν θα τον κατηγορίσω για τίποτα, ήταν μια χαρά άνθρωπος εγώ όμως δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Όσες φορές τα σκέφτομαι τώρα ποτέ δεν ήμουν. Πρίν γνωρίσω τον άντρα μου είχα κάνει έναν δεσμό με έναν άνθρωπο που με πλήγωσε όσο κανένας όταν χώρισα με αυτόν υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα με ξανααφήσω να αγαπήσω κανέναν, "καλήτερα, έλεγα, να με αγαπάνε παρά να αγαπαω" έτσι νόμιζα πως με προστάτευα. Το έκανα και μάλιστα κράτησε πολύ. 5 χρόνια δεσμός 1 χρόνος αρραβώνας και 2 χρόνια γάμος, κράτησε 8 ολόκληρα χρόνια. Χωρίσαμε σίγουρα θα αναρωτιέστε πιο είναι το πρόβλημα σε όλα αυτά... Οι τύψεις μου. Τον απάτησα. Κατά την διάρκεια του γάμου ερωτεύτικα, όπως ποτέ, αγάπησα, δώθηκα σε κάποιον που ανοίκει σε άλλη. Εγώ χώρισα, ακόμα δεν έχω ηρεμησει της τύψεις μου για τον τρόπο που φέρθηκα σε έναν άνθρωπο που δεν μου έφτεγε σε τίποτα. Μου έδωσε τα πάντα και δεν του έδωσα τίποτα πέρα απο ψέματα και πίκρα. Οι τύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ.... Αυτός που λάτρεψα και λατρεύω είναι παντρεμένος έχει δική του ζωή και με κανέναν τρόπο δεν θέλω να του την χαλάσω... Με αγαπάει και κείνος... δεν παίζει μαζί μου και ούτε με γεμήζει ψέμματα, μακάρι να με γέμιζε με ψέμματα, θα μου ήταν πιο εύκολο να φύγω μακριά του. Περιμένει μια μου λέξη για να χωρίσει αλλα δεν πρόκειται να το κάνω αυτό με τίποτα στον κόσμο... ήδη πλήγωσα έναν άνθρωπο απο την ανωριμότητα και τον εγωισμό μου, τώρα να κάνω τι? να πληγώσω άλλους 3? Την γυναίκα του και τα παιδιά του.... Θέλω να κρατηθώ μακριά του να εξαφανιστώ, δεν μπορώ.... Προσπαθώ να νεκρώσω το μυαλό μου να μην σκέφτομαι τίποτα αλλά ούτε και αυτό γίνετε....
Έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι, δεν πάω πουθενά για να μπορούμε να μιλάμε στο διαδύκτιο όταν δεν μπορεί να είναι μαζί μου. Απο την μια κουράζομαι... απο την άλλη τον αναζητώ... Δεν κοιμάμε τα βράδυα με τρελένουν οι σκέψεις και οι ερηνίες... Δεν τρώω, δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα απολύτως. Απλός κάθομαι στο κρεβάτι μου και ή βλέπω τηλεώραση ή είναι στον υπολογιστή, δεν με νοιάζουν οι ανθρώποι γύρω μου, έχω πολλά νεύρα και απίστευτες εκρήξης, δεν τα πάω καλά με τον εαυτό μου. Έχω σκεφτεί την χρήση ηρεμιστικών, φαρμάκων για να νεκρώσω την σκέψη μου.
Όλα αυτά είναι τεράστια αμαρτία........... Νιώθω κυριολεκτικά χαμένη στα δικά μου τα βήματα.....
Αν και τα είπα εκμεταλλευόμενη την ανωνημία... δεν νιώθω αλαφρομένη καθόλου.......