Πως να βελτιώσω τη σχέση μου με την μητέρα μου
Καλησπέρα σας,
όπως αναφέρει και ο τίτλος, έχω πρόβλημα στην σχέση με την μητέρα μου. Βασικά οι σχέσεις μας πάντα ήταν των 2 άκρων,ή πολύ καλές ή πολύ κακές. Τώρα βρισκόμαστε στη 2η κατηγορία, εδώ και 4 μήνες. Εχω προσπαθήσει να την πλησιάσω και να της μιλήσω, έχουν γίνει λάθη και από τις δυο πλευρές, πάνω σε τσακωμό προσβλητικά λογια κλπ, ομως η ίδια θεωρεί ότι δεν κάνει κάτι και ότι εγώ θα πρέπει να κάνω συνεχώς πίσω. Δυστυχώς είμαι άτομο, που όταν με πνίγει το δίκιο δυσκολεύομαι να κάνω πίσω, ξέρω πόσες προσπάθειες έχω κάνει να τα βρω μαζί της όμως είναι ανένδοτη και γίνεται όλο και πιο σκληρή απέναντί μου. Έχω άλλα 3 αδέρφια, και αυτή τη σχέση μόνο μαζί μου την έχει διότι εγώ αντιδρώ συνεχώς. Επίσης εργαζόμαστε μαζί και αυτό κανει ακόμα πιο τεταμένες τις σχέσεις μας καθημερινά. Την αγαπώ πραγματικά πολύ, όμως η σκληρότητά της δεν έχει όρια απέναντί μου, και δυστυχώς γινομαι και εγώ σκληρή. Δεν μου αφήνει άλλα περιθώρια από την στιγμή που όλες μου οι προσπάθειες επανασύνδεσης πήγαν χαμένες. Δεν θέλω να έχω τέτοια σχέση μαζί της, την θέλω στην ζωή μου γιατί ξέρω πως και αυτή αγάπη θέλει, όμως δεν το παραδέχεται και προτιμά να δείχνει τον σκληρό της εαυτό.