exw amfivolies gia to megethos:(tha ithela mia simvouli
Eimai 16 xronwn alla ta provlimata iparxoun.GIa na bw grigora sto thema exw amfivolies gia to megethos tou peos mou.NOmizw oti auto to gegonos me empodise apo to na exw nees kai polles embiries.Parola auta exw ebeiries me 3 kopeles pou den to thewrw kako.Omws o logos pou den exw kanei sex- erwta akoma einai autos,fovame diladi oti den eimai arketos.Exw psaxei sto internet exw dei prornografiko iliko kai exw sigrinei kai den deixnw na eimai toso mikros oso nomizw.Sinexizw omws na to pisteuw.NIwthw miwmenos stis parees mou an kai eimai poli koinwnikos, panta xerw oti kati me krata pisw.
Auto pou tha ithela apo esas ine na mou peite pio einai to normal megethos kai mia gnomi gia auto to berdema pou niwthw.Thelw na ta apovalw auta ta sinaisthima oso pio dinaton grigorotera...Den tha ithela na anferw to megethos giati opws katalavate exw megalo komplex(simplegma katwterotitas dld se auton ton tomea)
kati akoma pou den eipa einai oti eimai erwteumenos alla den ths to exw pei euthe
os to exei katalavei omws.katalavenete oti auto pou m desmeui apo to na ths to pw einai to komplex mou ,fovame dld oti i desmeusi tha odigisei ston erwta meta apo ligo kairo-eimai omws ikanos-i tha ntropiastw kai tha ginw o perigilos olou tou kosmou?[align=center]null[/align]