Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι παντα ημουν κλειστος ως ανθρωπος και αρκετα ντροπαλος. Τα τελευταια 3 χρονια μενω μονος λογω σπουδων και ολο αυτο εχει γινει πολυ δυσκολο, πολλες φορες αφηνω τις υποχρεωσεις μου λογω του οτι ντρεπομαι να βγω απο το σπιτι, εξισου συχνο ειναι να μην πηγαινω στις θεωριες της σχολης για τον ιδιο λογο και εχει ως αποτελεσμα να εχω μεινει αρκετα πισω και να χρωσταω αρκετα μαθηματα... Αυτο δεν με ενοχλει τοσο επειδη πιστευω οτι καποια στιγμη θα καταφερω να τελειωσω. Εκεινο που με απασχολει ειναι οτι περναει η ζωη και ολο αυτο το αγχος και η ντροπη με κρατανε πισω.. Σε 1 χρονο τελειωνει η σχολη και δεν εχω ζησει αυτο που λενε "φοιτητικη ζωη". Τα τελευταια 3 χρονια μενω τις περισσοτερες ωρες στο σπιτι και κοιμαμαι επειδη δεν εχω τιποτα ενδιαφερον να κανω, δεν ειναι λιγες οι φορες που φτανω να κοιμαμαι εως και 14-16 ωρες. Το θεμα ειναι οτι θελω να ζησω αλλα ντρεπομαι να το κανω.. Επισης εχω 2 φιλους που δεν τα παμε και τοσο καλα επειδη συνεχως μου λενε να βγουμε και εγω δεν θελω(ντρεπομαι να πηγαινω σε καφετεριες και γενικως να ειμαι σε μερη με πολυ κοσμο) και ποτε μου δεν ειχα σχεση λογω του οτι φοβαμαι να προσεγγισω.. Δεν ειμαι και πολυ ομιλιτικος οποτε ειναι αλλος ενας λογος που με κανει να αποφευγω τις νεες γνωριμιες καθως θεωρω τον ευατο μου βαρετο εφοσον δεν εχω κατι να πω.. Αλλα ναι, πως να εχω κατι να πω οταν μενω ολη την ημερα σπιτι και κοιμαμαι... Παρολα αυτα θελω να αλλαξω και να μην χανω αλλο χρονο ετσι. Σκεφτομουν να παω σε ψυχολογο αλλα εκτος του οτι ντρεπομαι και πολυ δυσκολα θα παρω την αποφαση να παω, δεν θελω να μαθουν οι κοντινοι μου ανθρωποι τιποτα για ολα αυτα. Τελος παντων συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν τα εχω πει ποτε σε κανεναν και ενιωθα την αναγκη να ζητησω μια συμβουλη(οσο αυστηρη και αν ειναι). Ευχαριστω εκ των προτερων..