Originally Posted by
pavlosla
βασικα δεν βρεθηκαμε για τον βασικο λογο στη ζωη, δηλαδη δεν ειχα δουλεια δεν ειχα δικο μου χωρο και δεν ειχα λεφτα για ταξιδια, τωρα δουλευω και ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος, και ελπιζω να τα καταφερω να ειμαι μονικα οικονομικα ανεξαρτητος, οταν εφυγα απο το πανεπηστημειο, ειχα στοχο να πιασω δουλεια δικο μου σπιτι και να ερθει μαζι μου, (τοτε ειχαμε ξεκινηση μαζι αλλα μετα λογο πολυ μεγαλης αποστασης το διαλυσαμε), μετα απο περιπου δυο τρια χρονια. με αφορμη την ανεργια μου επαθα ψυχωτικο επισοδειο, απο το επεισοδειο για να συνελθω πηρε 4 χρονια, ( μου εκανε πολυ καλο που την ειχα και κουβεντιαζαμε εστω απο το τηλεφωνο), γενικως τωρα που ειμαι 7 χρονια απο το ψυχωτικο επισοδειο, περιπου εδω και δυο χρονια εχω ξεπερασει ολλα τα συμπτωματα και ζω κανονικα, ( συνεχιζω φυσικα τη θεραπεια αλλα σε δοση συντηρησης), και φυσικα αμεσως επομενο ειναι να εχω αρχιση να ψαχνω γηναικα για σχεση, σεξ, οικογενεια παιδια και φυσικα σκεφτηκα να την ξαναπροσεγγισω, αν θελει να ερθει στη πολη μου, να επιανα σπιτι κλπ.....
φυσικα η κοπελα δεν ξερει οτι επαθα ψυχωτικο επισοδειο, ψυχωσικο συνδρομο, εχω 67% ποσοστο αναπηριας κλπ, δεν της εχω πει τιποτα.....