δεν ξερω πως να το διαχειριστω..
Καλησπερα,εχω ξαναγραψει στο σαιτ αλλα σε τελειως αλλη στυλη για καποια θεματα που με απασχολουσαν,αυτο που θα γραψω τωρα με βασανιζει καιρο και εχει σχεση με μια κοπελα μου μαρεσει.Καταρχας ειμαι κοπελα και μπαι και τελος παντων εχω αποδεχτει την σεξουαλικοτητα μου,ξερουν οι γονεις μου για μενα και οι φιλοι μου και γενικα ειμαι πολυ ανετη με τον εαυτο μου,σχεσεις με γυναικες εχω κανει κλπ κλπ..το θεμα ειναι οτι ,λιγους μηνες πριν γνωρισα μια κοπελα σε ενα σαιτ και ετυχε να σπουδαζει και εκεινη στην πολη οπου σπουδαζα και εγω.Ειπαμε να βρεθουμε και απο κοντα αφου μιλουσαμε μεσω φβ αρκετες ωρες ,ειχαμεε ψιλογνωριστει ,της ειχα πει για την σεξουαλικοτητα μου ...Να διευκρινισω οτι η συγκεκριμενη κοπελα ειναι στην ηλικια μου και ειναι τελειως απειρη στο τομεα του σεξ και των σχεσεων συν οτι ειναι μπερδεμενη με την ταυτοτητα της.Εγω ομως μολις την ειδα μαρεσε πολυ και αποδειχτηκε στη συνεχεια( γιατι αρχιζαμε και καναμε παρεα και βγαιναμε περισσοτερο )οτι μαρεσε οχι μονο εξωτερικα αλλα και σαν προσωπικοτητα ,με ελκυε παρα πολυ σε βαθμο να μην μπορω να μην της πω κατι.Εγω απο την αρχη της ειχα δειξει το ενδιαφερον μου αλλα εκεινη δεν ανταποκρινοταν γτ ελεγε οτι δεν με εβλεπε το ιδιο,ασχετα αν καποιες φορες ειχα νιωσει αμοιβαια ελξη και οτι της αρεσω σαν κοπελα(πραμα που και η ιδια το ειχε εκφρασει).Το προβλημα ειναι οτι εχουν περασει αρκετοι μηνες μεσα στους οποιους σταματουσε να μιλαμε για διαστηματα (λογω του ενδιαφεροντος μου για εκεινη που της το ειχα πει) και γιατι εγω ουσιαστικα δεν αντεχα να βγαινω μαζι της και να ειμαστε μονο φιλες γιατι εγω δεν την εβλεπα σαν φιλη μου.Απλα εχω κολλησει με αυτη την κοπελα και δεν ξερω πως να το σταματησω αυτο γιατι βλεπω οτι δεν θα τραβηξει καπου.Ειναι πολυ μπερδεμενη σε σχεση με τα σεξουαλικα και νομιζω οτι ειναι και ενοχικη( η οικογενεια δεν ειναι τοσο ανοιχτομυαλη) . παντως με τις συζητησεις που εχουμε κανει και με αφορμη καποια πραγματα που εχει πει νομιζω οτι θα ηθελε να δοκιμασει απλα φοβαται,εχει τυψεις κλπ,.Τν τελευταιο καιρο δεν της εχω ξαναπει κατι για τα αισθηματα μου αλλα μιλαμε πολυ συχνα μεσω φβ και ειπαμε οτι θα ξαναβρεθουμε οταν εγω ανεβω αθηνα (στην πολη που σπουδαζουμε.Συγγνωμη για το σεντονι απλα θα ηθελα να μου απαντησει καποιος αν ειχε παρομοια εμπειρια και πως μπορω να το διαχειριστω ολο αυτο