Μπερδεμένη και ερωτευμένη.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχω καιρό να γράψω εδώ όμως θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι με ένα παιδί τους τελευταίους 4 μηνες. Η ιστορία ξεκίνησε από πριν που υπήρχε ένα ενδιαφέρον. Το. Θέμα είναι ότι έχω πολλά αισθήματα γι αυτόν και νιώθω πολλά πράγματα και όταν είμαι μαζί του δε θέλω να φύγω. Ενώ λοιπόν την προηγούμενη Δευτέρα ήμασταν μαζί και ήταν όλα φυσιολογικα μέχρι να φύγω αργότερα μου έκανε μια σκηνή ζηλοτυπιας, πάντα ζηλεύει αλλά δε το παραδέχεται,μετά απ αυτό μου είπε ότι δεν είναι πολύ καλά θέλει να μείνει λίγο μόνος του να ηρεμήσει και ότι δε φταίω εγώ αλλά ότι θέλει λίγο ησυχία. Τον άφησα να ηρεμήσει. Την επόμενη μέρα έστειλα μια καλημέρα αλλά δεν απάντησε ενώ το διάβασε αμέσως.. Μιλήσαμε ξανά μετά από 3 4 μέρες και μου απάντησε αμέσως και με διάθεση για συζήτηση. Ο λόγος που έστειλα ήταν γιατί θέλω να μιλήσουμε από κοντά να συζητήσουμε και να βρεθεί μια λύση γιατί δεν αντέχω όλο αυτό. Και με ρωτουσε τι θα πούμε από κοντά και τι θα αλλάξει τότε και γιατί είναι καλύτερα και γιατί λες ότι ποτέ δε ξέρεις και έχει μεγάλη σημασία δηλαδή.. Και μου είπε πως δε θα πρεπε να είμαστε έτσι αλλά αγαπημένοι και μαζί και ότι μπορεί να βάλαμε διαφορετικές προτεραιότητες και να έγινε όλο αυτό.. Του είπα πως συμφωνώ σ αυτό απόλυτα. Και επίσης δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση να υπήρξε άλλο άτομο και από την συμπεριφορά του όπως φαίνεται. Να σημειωσω ότι περνούσαμε χρόνο μαζί και μέναμε μαζί εφόσον κι αυτός το ήθελε με αποτέλεσμα να υπάρχουν πράγματα μου στο σπίτι του. Όμως δεν μου είπε ποτέ σε παρακαλώ ελα πάρε τα πράγματα και ότι δε θέλω κάποια επαφή η οτιδήποτε.. Αλλά δηλώνει την παρουσία του και ψάχνει πάντα πρώτος για όποια ενημέρωση υπάρξει στα προσωπικά προφίλ μου στο ίντερνετ η απλά κάθεται και "ανεβάζει" εκεί ότι θα ήθελε να πει η το συζητάει με τους φίλους μας και το μαθαίνω. Το θέμα είναι πως του ειπα οτι θελω να τα πούμε από κοντά και να το σκεφτεί και πως περιμένω μια απάντηση αλλά δεν μου είπε τίποτα.. Δε ξέρω τι να κάνω.. Μου λείπει στενοχωριεμαι και δε μπορώ μ αυτή την κατάσταση άλλο. Τι θα πρέπει να κάνω; Να περιμένω λιγο η να του ξαναμιλήσω και να του πω ότι θέλω. Και θελω να του πω ότι μου λείπει και ότι τον σκέφτομαι.