απο υουε που θυμαμαι τον εαυτο μου 7χρονων εκανα καταναγκασμους αφου ειχα ιδεοληψιες. επδ αισθανομουν τυψεις π. δν ειπα κατι στη μανα μ. μετα μ κολλησε κ σε καθε τι λεω κ αμα σκεφτω κ το αλλο. κ οκ πες οτι αμα. πω αυτο θα μαι καλα μετα μ. κολλαγε ναι αλλα υπαρχουν κ αλλα χειροτερα να σκεφτεις κ γτ να μην τα σκεφτεις κ ως ποτε θα το αποφευγεις κετσι τα σκεφτομουν ολα ολα συνεχεια. κ αμα δν εκανα κατι πχ εχω ιδεοληψιες αμα. παρω ενα κουλουρι κ. οχι. δυο να μην μπορεσω να μιλησω σε φιλους να τους χασω ολους π ηδη τους εχω χασει κ επιβεβαιωνεται δλδ λειτουργω με βαση τις ιδεοληψιες αλλιως θα υποφερω χειροτερα με σκεψεις μ μπαινουν σκεψεις αμα δν κανω τους ψυχαναγακσμους μ να πεθανουν ανθρωποι κ μετα σκεφτομαι δν θελω να πεθανουν κ μετα λεω αμα δν πεθανουν εσυ θα τρελαθεια τελειως κ μπορει να κολαω μια. ολοκληρη νυχτα κ το συναισθημα. ειναι απαισιο γτ μια. φορα ενα ειχε πεθανει η μια. αλλη φορα μια. γατα λογω ιδεοληψιων μ. κ απο τοτε εχω κλασει μαλλι κ κανω ιδεοληψιες μ εχουν δεσμιες τους δν ξερω αν ειναι νορμαλ δν εχω ξανακουσει τετοια περιπτωση. ακουω γ αλλες π τους ερχεται να σκοτωσουν το μωρο. εγω σ τη θεση τους θα καταριομουν ολη μερα να πεθανει γτ αλλιως θα το σκεφτομαι γ παντα κ δν αντεχω ενω φυσικα δν θελω ακομα. κ. αγ αυτους π αγαπααω. γενικα ολες οι ιδεοληψιες ειναι ασταματητες βασανιστικες οσο δν παει. μπορει να σηκωθω 15φορες απο την καρεκλα να παω να κανω κατι. κσ τη διαδρομη να κανω κ αλλογς 22ψυχαναγκασμους κ αν δν μαρεσει να αξαμαγυρισω πισω γτ σε μενα τι μ. συμβαινει. αλλοι εχουν απλα πλυσιμο. χεριων ελεγχο. πορτας τα δικα μ. ειναι τα παντα βγαινω εξω μπορει ν ξαναγυρισω αλλιως θα το σκεφτομαι. ολη μερα αρνητικα συναισθηματαα. κ ολα χειεοτερεψαν οτνα μ κολλησε ιδεοληψια να μην παω στη σχολη μ αλλοως το ελεγχα λιγο. καμια. γνωμη. ολοι λενε δν μπορουν να πραγματοποιηθουν οι ιδεοληψιες αλλα με. μενα πραγματοποιουντια. κ οταν ςχω πολυ ενταση χτυπαει το ψυγειο αναβοσβηνουν φωτα η γινεται κατι η τηλεοραση κανει νερα οταν το νιωθω πολυ πολτ ενοτνο κ θελω καυι να γινει