Παιδιά σημερα στη δουλεια συζητούσα με μια κοπέλα για τα θέματα που έχουμε. Τελος παντων αυτή εχει τα ίδια με μενα ταχυπαλμίες κτλ. Σε κάποια φάση της ειπα οτι κοκκινιζω παρά πολυ όταν νευριάζω η όταν συγχιστω η αγχωθώ πολυ και μου ειπε πως αυτο το παθαίνει και στο σεξ. Επίσης το παθαίνω και εγω. Μιλαμε γίνομαι πατζαρι καίγεται το πρόσωπο μου και φρικάρω. Εν ολίγοις κάθε φορα π κανω φοβάμαι μετα μη πάθω κατι κανα εγκεφαλικό η καρδιά γιατι κάποιες φορές στο Τελος πραγματικά νιώθω οτι θα πεθάνω. Μερικές φορές τρέμω κιολας και η κοπέλα μου μου λεει οτι κοκκινιζω πολυ! Αλλα παρά πολυ και τα αφτια μου και γενικά καίγεται το πρόσωπο μου! Το ειπα στον γιατρο μου αυτο και μου λεει Ε νταξει το να κοκκινίζεις δεν ειναι κατι. Δε ξερω σημερα είχα και μια έκτακτη στη δουλεια ετσι λιγο έντονη και μετα που ήρθα σπιτι και έκανα οτι έκανα με την κοπέλα μου έγινα παλι πατζαρι. Σας εχει συμβεί αυτο; Ειναη φυσιολογικό η να παω να το κοιτάξω; Μονο όταν νευριάζω πολυ το παθαίνω η αν αγχωθώ και στο σεξ! Πείτε μου λιγο γιατι στο Τελος ούτε αυτο θα μπορούμε να κανουμε!