Originally Posted by
Lilyan00
Γεια σας,πρώτη φορά που γράφω εδώ,ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που με απασχολεί πάρα πολυ,και θα ήθελα την γνώμη σας.
Ειμαι με το αγόρι μου 2 χρόνια μαζί,έχουμε διαφορα ηλικίας 16 χρόνια εγώ 27 και εκείνος 43,έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή,αυτός είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί μου αλλά και εγώ το ίδιο...
Όταν τον πρωτογνώρισα αυτό που έμαθα από άλλους είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα στήθη,πράγμα που εγώ δεν έχω,δεν ασχολήθηκα όμως γιατί ερωτευτηκαμε πολύ ο ένας στον άλλον,και δεν έβλεπα να τον πειράζει που δεν έχω μεγάλο στηθος.Στην διάρκεια όμως της σχέσης μας όμως είδα καταλάθος το ιστορικό του στον υπολογιστή και το εννοώ καταλαθος,είδα πως έβλεπε πορνό με γυναίκες με μεγάλα βυζια,και παρακολουθεί κάποιες από αυτες,θορυβηθηκα ένιωσα ασχημα,κατά κάποιο τρόπο ένιωθα πως δεν τον ηξερα,και έτσι δυστυχώς μπήκα στην διαδικασία να ψαχνω,κατάλαβα λοιπόν πως έβλεπε κάθε μέρα πορνό κάθε μέρα όμως για ωρες....το συζητήσαμε και λύθηκε το ελάττωσε κατά πολύ....
Πριν δύο μήνες όμως τον έβλεπα μέχρι ξημερώματα στο vaiber,δεν είπα κατι...αυτό γινόταν κάθε μερα,πλέον ήμουν σίγουρη πως μιλάει με κάποια το ενιωθα.Τον ρώτησα και νευρίασε μου είπε πως πρέπει να τον εμπιστεύομαι και πως με σέβεται και δεν θα μου έκανε ποτέ βλακεία γιατί με λατρευει...
Έλα όμως που ένα βράδυ βρέθηκε το κινητό του στα χέρια μου,μπηκα στο Google photos και κοντεψα να πάθω ανακοπή με αυτά που είδα....
Ο κύριος μίλαγε με μια παντρεμένη με δύο παιδιά την οποία την βλέπαμε σχεδόν κάθε μέρα στην δουλεια,είχαν ανταλλάξει ακατάλληλες φωτο μεταξύ τους,και αυτός της είπε πως λατρεύει τα βυζιά της,και σαν να μην φτάνει αυτό είδα ότι προσπαθούσε να κάνει επεξεργασία φωτό από συναδέλφησες μου που είχαν μεγάλο στηθος!!!!!!
Κόντεψα να πεθανω από την στεναχώρια μου..
Η εξήγηση ήταν"δεν σημαίνει τίποτα για μενα,ήταν απλά βυζιά που ήθελα να δω,και αυτό ήταν όλο,εσένα αγαπάω με εσένα ειμαι"και στην ερώτηση μου για πιο λόγο 5 μήνες μιλαγες μαζί της...δεν πείρα ποτέ μια σαφή απαντηση!!
Δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους είμαι πολύ σίγουρη γιαυτο,αλλά με αυτό που έκανε που μου έλεγε ψέματα μέσα στα μουτρα επί 5 μήνες δεν ξέρω για τι άλλο είναι ικανος!!
Δεν πιστεύω πως δεν θα μου το ξανακανει,μόλις περάσει αυτό θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγαλύτερο στήθος από εμένα και θα κάνει τα ιδια,εκεινος δεν πιστεύει πως είναι κέρατο αυτό αλλά εγώ νιώθω πολύ ασχημα,δεν νιώθω καλά με το σώμα μου δεν τον πιστεύω...
Τώρα προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου,αλλά κάθε φορά θα συμβεί κάτι θα ακούσω κάτι και θα το θυμηθώ....
Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω είμαι πολύ στενάχωρημενη,πείτε την γνώμη σας,θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτό που εγινε; ή να το αφήσω πίσω μου γιατί αγαπιόμαστε πολύ;
(Συγγνώμη για το κατεβατο)