Originally Posted by
thanosP
κοιτα εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα κ αντικαταθλιπτικα.....υπηρχα� � καποια που ηταν καπως πιο ''κινητοποιητικα'' και μ χαν αναιβασει τη διαθεση λιγο...αλλα ηταν καλυτερα για το αγχος....γενικα ομως απαθεια προκαλουν...και αυτη τη χαμενη ζωντανια μας δεν νομιζω οτι τη δινουν.....δοσε χρονο στα συναισθηματα σου εγω οσες φορες ημουν καλυτερα ήμουν οταν ημουν κ καπως ευχαριστημενος με τη ζωη μου κ εκανα πραγματα και σε μικρες δοσεις αντικαταθλιπτικων.....αντιθ� �τα επειδη εχω περασει καταθλιψεις κ επερνα φουλ δοσεις δεν ειχα δει αποτελεσμα.......Γενικα πρεπει να πας σ γιατρο να το πεις αυτο,,,,αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες εμα μονο με αγχος....και να σε ξαναδει.Το οτι δεν ειδα εγω αποτελεσμα δεν συμαινει κατι.....αλλα σιγουρα μια βοηθεια την δινουν μεχρι να φτασεις σε μια ισσοροπια και να κανεις κ μονη σ πραγματα.....τωρα αν τα κανεις με το ζορι τ περρισοτερα πιστευω πρεπει πας στ γιατρο σου,,,μπορει να θες κ αυξηση πχ......αλλα γενικα υπαρχουν αντικαταθλιπτικα πιο κινητοποιητικα αν αποδειχθει οτι τ χεις αναγκη