Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη
Όπως ξέρετε όσοι έχετε διαβάσει το προηγούμενο τοπικ που άνοιξα, το τελευταίο διάστημα αγχώθηκα γιατί η πίεση μου είναι περισσότερο αυξημένη από το συνηθισμένο μου. Σε κατάσταση ηρεμίας,εκεί που θα ήταν 8 η μεγάλη και πέντε η μικρή, είναι πλέον 10.5-11 η μεγάλη και 6.5-7.5 η μικρή, κάτι που με έχει αγχωσει γιατί έγινε χωρίς λόγο.
Εκεί που καθόμουν λοιπόν και μετρούσα την πίεση, σε κατάσταση ηρεμίας , πριν από περίπου μία ώρα, παρατηρώ ότι οι παλμοί μου είναι στους 52 και η πίεση έχει ανέβει στο 12.5 και 8.1. Πώς εξηγείται αυτό; Αν ήμουν αγχωμενος και καλά,γιατί δεν αυξήθηκαν και οι παλμοί μαζί με την πίεση; Διάβασα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν συμβαίνει αυτο. Το πιεσόμετρο με έβγαζε στο κίτρινο και με αρρυθμία και ξαφνικα που βγάζει και το σηματακι της κολπικής μαρμαρυγής ή του εγκεφαλικού (ειναι αυτά που το ανιχνεύουν) αγχώθηκα, ανέβηκαν κάπως οι σφιξεις μου και παράλληλα ένιωθα να χάνω παλμούς και να έχω τάση λιποθυμιας,να σβήνουν τα πάντα γύρω μου και να μην έχω αρκετό αίμα στο κεφάλι και στα πόδια. Πήρα τηλέφωνο το ΕΚΑβ και τον γιατρό μου. Στο τέλος ήρθε μόνο ο γιατρός μου,μου έκανε καρδιογράφημα κλπ,όλα οκ (είχα ηρεμήσει μέχρι να έρθει) . Πώς εξηγείται όλο αυτό; Γιατί μου έβγαλε αυτή την ένδειξη το πιεσόμετρο;