Originally Posted by
peter
Γνωριστηκαμε την ανοιξη σ ενα νησι, οπου προσωρινα δουλευαμε... Απο διαφορετικα μερη κ οι δυο... Εκεινη Θρακη, εγω αθηνα. Επομενη 4ετια προκαθορισμενη κ για τους δυο μας: Εκεινη Β.Ελλαδα/Θρακη, εγω Πατρα... Καναμε πολυ καλη παρεα (2 μηνες περιπου), κ οταν καταλαβα ποσο μου ταιριαζει ειχε πλησιασει πια ο καιρος να αποχωρισω πρωτος απ το νησι...
Σκεπτομενος οτι δεν προλαβαιναμε να υπαρξουμε σαν ζευγαρι (υπηρχε μπροστα μας 1,5 μηνας μεχρι να φυγω), αλλα οτι θα χαμε αμεσως μετα κ τον βραχνα της αποστασης, της ειπα οτι "μ αρεσεις αλλα... φευγω κ θα μπερδεψει το πραγμα."
Καταλαβα οτι ειχε κ κεινη ενδιαφερον για μενα, αλλα εκεινη τη στιγμη προβαλα το αρνητικο. Εβγαλα μονος μου τον εαυτο μου εκτος διεκδικησης. Προφανως συμφωνησε μαζι μου οτι οντως θα μπερδεψει το πραγμα κ ειπε να το κρατησουμε στο φιλικο. Εφυγα κ το κρατησαμε ετσι λοιπον. Δεν εκανα καμια προσπαθεια να κερδισω κατι απο κεινην...
Παντα ηθελα να χω κατι καλο αλλα απο κοντα, οπως κ κεινη το ιδιο μ ειχε πει... Εφυγα τελικα, αλλο μερος,αλλη ζωη κ ομως την σκεφτομαι καθημερινα... Τα βαζω με τον εαυτο μου που παραιτηθηκα ετσι ευκολα. Ηθελα την ευκολια μιας κοπελας απ το ιδιο μερος κ ομως καμια δε μου κανει κλικ, καμια δε μ αρεσει οπως εκεινη η κοπελα...
Εκτιμησε μ ειχε πει το γεγονος οτι της μιλησα ορθα, κ δεν την κοροιδεψα, αλλα εγω νοιωθω οτι την ξενερωσα-οτι περιμενε μια κινηση απο μενα... Ας εκανα την κινηση να ξεκινησει κατι εστω για αυτον τον 1,5 μηνα κ μετα οπως πηγαινε σκεφτομαι...
Φανταζομαι αν επιδιωξω να ξαναπαω κοντα της σε καποια αδεια κ να της πω να το δοκιμασουμε εξ αποστασεως θα φαω ακυρο τωρα... Να διατηρησω παλι μια φιλικη επικοινωνια για τα επομενα χρονια κ δεν ξερεις τι γινεται μετα? (Με το σκεπτικο οτι στο μεταξυ μπορει να βρεθει κατι εξησου καλο απο δω που μαι) Μαλλον αυτο θα ταν το πιο safe... Παντως στην παρουσα φαση την σκεφτομαι πολυ. Δεν εχω ξαναπερασει τοσο καλα με αλλη κοπελα... Καμια γνωμη?