Originally Posted by
Sonia
Μου θυμίζεις πάρα πολύ τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία σου. Δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, το να έχεις τρακ σε κάποιες καταστάσεις δεν είναι κάτι τρομερό. Με την έκθεση σε κόσμο και σε αυτά που σε φοβίζουν, σιγά σιγά τα απομυθοποιείς και τα ξεπερνάς. Επίσης με τα χρόνια και τις εμπειρίες που αποκτάς στη ζωή σου, αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απομυθοποιείς κάποιες καταστάσεις, τις χειρίζεσαι καλύτερα και φεύγει το τρακ και το άγχος. Μιλάς για πτυχιακή, οπότε δεν ξέρω αν θα χρειαστεί ή αν θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις π.χ. παρουσίαση μπροστά σε κόσμο, πάντως άσε τα αλκοόλ και τις βλακείες, όσο πιο πολλές φορές χρειαστεί να εκτεθείς σε κοινό, τόσο θα το συνηθίζεις. Για την οδήγηση, αν μόνος σου τα πας μια χαρά, μην προβληματίζεσαι. Αν είναι κάποιος που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, έχε αυτόν συνοδηγό για αρχή. Κι όσο πιο καλά τα πας και αισθάνεσαι σιγουριά για τον εαυτό σου, τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσαι να έχεις μέσα στο αμάξι τον οποιονδήποτε Αν σου τα πρήζουν, κόψ'τους τον αέρα. Απέφυγε ανθρώπους που σε εκνευρίζουν συνέχεια. Ήμουν η μόνη από όλα τα άτομα που δίναμε εξετάσεις εκείνη τη μέρα που πήρε δίπλωμα με την πρώτη, ήμουν αρκετά καλή οδηγός κι όμως, λίγες μέρες μετά ένα συγγενικό μου πρόσωπο -άθελά του- μου έκανε τόσες παρατηρήσεις και μου έσπασε τόσο τα νεύρα και το ηθικό, που λίγο μετά δεν ξαναέπιασα τιμόνι στα χέρια μου για χρόνια - δεν μου πολυχρειαζόταν κιόλας. Ο συγχωρεμένος ο παππούς μου που ήταν και γαμώ τα άτομα και είχαμε απίστευτη επικοινωνία με έκανε να οδηγήσω ξανά και πάλι καλά, αλλιώς ακόμα θα έπρεπε να βασίζομαι σε άλλους ή σε ταξί να με πηγαινοφέρνουν όταν προέκυπτε ανάγκη... Μην μασάς, δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα.