Τοξικοτητα,εθισμοι,παρανοι α,μισος,παραμυθιασμα,αυτοκ? ?ταστροφικοτητα
Πριν 3 χρονια εγραφα ανα διαστηματα με το ονομα Μαυρος λοσκ.
Ξαναεπεστρεψα με αλλο προφιλ γιατι ξεχασα τον κωδικο.
Οι λογοι ειναι πολλοι, ομως ο βασικος ειναι γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου.
Δεν ψαχνω δυστυχος για λυσεις , ομως καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη.
Ειχα γραψει πριν χρονια για το ποσο λατρευω την μαμακα μου,ναι αληθεια ειναι προφανως η γυναικα σκιζετε για να εχω ενα πιατο φαι οποτε δεν μπορω να το φτιαξω εγω λογου του οτι μπορει να εχω ξεμεινει απο δουλεια.
Ειναι ο ανθρωπος που στα 23 μου ασχετος αν μενω μονος μου με πλενει και οποτε μπορει με βοηθαει οικονομικα.
Απο την αλλη πλευρα εχουνε βγει πολλα στην επιφανεια.Η γυναικα δυστυχος εχει φαει κακοποιηση απο μικρη διοτι ειχε αλκολικο πατερα ως αποτελεσμα και ο αντρας της να εχει τα ιδια χαρακτηριστικα μιας και σε κατι τετοιες περιπτωσεις παθενεις ανοσια και η βιαιη συμπεριφορα δεν μεταφραζετε ως κυνδινος.
Θελω να πω πως στο σπιτι μου δεν μαθαμε να ημαστε ευτιχισμενοι υπηρχε παντα μια ανυποφορη ατμοσφαιρα
ομως ειχαμε και τις καλες μας οπως ολοι αλλωστε.
Θελω να καταλληξω πως με τοση μαυριλα εαν νιωσω χαρουμενος η με δει χαρουμενο νιωθει οτι την μειωνω νιωθει αμηχανια και προσπαθει να μου επιβληθει το καταλαβαινω ομως..Αυτο που με χαλαει ομως ειναι πως εχω αρχισει και εγω να αντιδραω με παρομοιο τροπο σε καποιο της κατορθωμα.Μεσα μου μπορει να χαιρομαι αλλα δεν το εκφραζω και ο λογος ειναι οτι οποτε μιλαει για κατι καλο που της ετυχε νιωθω σαν να με υποτιμαει με τον τροπο που το λεει.
Φιλους δεν εχει και ο λογος ειναι ο εγωισμος ομως ξαναλεω την καταλαβαινω ομως δυστηχος δεν δεχετε μυγα στο σπαθι της εαν της πω κατι που με ενοχλει , κρινει κατα βαση απο την εξωτερικη εμφανιση...
Της ειναι απιστευτα δυσκολο να δει την αληθεια μου και δεν θελει με τιποτα να ασχοληθει...
Επισης οτι και να τη πω για το τι νιωθω μου λεει την κλασικη ατακα ελα παρε τα πανω σου μωρε σιγα μην τρελενεσε...
Ειμαι 23 τα τελευταια 3 χρονια τους εχω κανει ολους στην ακρη εχω πεσει με τα μουτρα στην ηρωινη αφου πρωτα επινα χαπια και οι λογοι η μαλλον η δικαιολογια ηταν οτι δεν εχω λεφτα για ψυχολογος συν το μισος και την ντροπη που νιωθω...Ειναι πολλα που θα εγραφα ομως γραφω οτι μου ερχετε τωρα χωρις να σκεφτομαι...
Πινω συνεχεια χαλαω λεφτα βρισκω ας πουμε πεταμενα επιπλα τα κανω αναπαλαιωση και τα πουλαω ομως οτι λεφτα βγαζω τα δινω στις ουσιες...Τους συνομιλικους μου δεν τους κοιταω στα ματια ντρεπομαι για αυτο που ειμαι και γενικα δεν ξερω τι σημαινει ΟΡΙΑ..Δεν με ενδιαφερουν τα ορια που δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει αυτη η σταση ζωης...
Τους ζηλευω ομως με την καλη ενοια....Μου αρεσει αυτο το κοκκινο χρωμα που εχουνε λογο της φυσιολογικης ζωης που κανουνε...Ξερεις, η καθαροτητα αυτο εννοω σε αντιθεση με τους εξαρτημενους που ειναι η κιτρινοι η λευκοι και γενικα χρωματα σκατενια
Δεν μπορω να με φανταστω χωρις την πρωινη πικρα στον λαιμο μου ειμαι τρομερα εξαρτημενος..Σιγουρα υπαρχει ελπιδα ομως το κακο ειναι οτι ειμαι φρεσκος στο παιχνιδι , πινω ουτε ενα μηνα αρα καταλαβαινεις οτι το εχω ερωτευτει..Αντι να ερωτευτω καποια κοπελα αγαπησα τα παυσιπονα...
Αυτα...Θα εφευγα απο την ζωη αλλα φανταζει τρελο να ξυπνησει ενα πρωι η μανα μου και να με βρει παγωμενο... η μονη μου ασχολεια πλεον ειναι ο σκυλακος μου και το πως θα αλληθωρισω απο την πρεζα..
Καταντια..Δεν ξερω πιου θα βγει..Καλο μεσημερι