Πριν 4 μήνες με πλησίασε ένα αγόρι.Εκεινη τη περίοδο ήμουν πολύ αρνητική σε θέμα σχέσεων και δεν ενδιαφερομουν ιδιαίτερα.Η προηγούμενη μου σχέση μου φέρθηκε πολύ άσχημα και φοβόμουν μην γίνει το ίδιο.Με τα πολλά τον γνώρισα όσο να'ναι και μου άρεσε πολύ σαν άτομο,με τράβηξε ο χαρακτήρας του.Ειχε κάτι παράξενο πάνω του.Ειμαστε μαζί 4 μήνες.Του είχα πει ότι φοβόμουν να μου φερθούν όπως τον άλλον.Γενικα τον 1ο μηνα ήμασταν πολύ καλά.Σιγα σιγά όμως άρχισαν οι τσακωμοί.Έγινε πιεστικος όσον αφορά κάποια πράγματα.Γενικα λεεί ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύει κιολας.Γενικά μου μιλάει λίγο απότομα,μου λέει ότι δεν κάνω τίποτα στη σχέση μας.Και όσον αφορά το σεξ,πάντα θέλει μόνο εγώ να κάνω κάτι και μετά δεν τον νοιάζει.
Τέλος πάντων.. γενικά περνάω δύσκολα τους τελευταίους μήνες και δεν έχω και τόσο όρεξη. Επίσης τον είδα πριν κάτι μέρες μετά από 2 εβδομάδες.Και δεν έγινε κάτι. Προφανώς είχαμε τσακωθεί πολύ άσχημα.Ξανα.ΟποτΕ περάσαμε λίγο χρόνο ήρεμα να τα βρούμε.Ωστοσο σήμερα που τον είδα δεν ήμουν σε θέση να κάνω κάτι γιατί ήμουν αγχωμένη για διαφορά Τέλος πάντων δεν μου έβγαινε.Παλι .
Ενώ τον θέλω πολύ παρόλα αυτά που συμβαίνουν. Πραγματικά τον θέλω πολύ δεν μου βγαίνει να κάνω κάτι. Θέλω Απλά Να τον αγκαλιάσω κι να κάτσω εκεί με τις ώρες.Αυτος προφανώς και έχει βαρεθεί κάθε φορά να τον ανάβω (άθελά μου) και μετά να τον αφήνω έτσι που το θεωρώ φυσιολογικό.. Αλλά δεν ξέρω Τι Να κάνω.Δεν μου βγαίνει,ενώ το θέλω πολύ.