Αν γνωρίζει κάποιος ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα ειδικευμένο στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή παρακαλώ στείλτε ένα μνμ!
Είναι άμεση ανάγκη!
Printable View
Αν γνωρίζει κάποιος ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα ειδικευμένο στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή παρακαλώ στείλτε ένα μνμ!
Είναι άμεση ανάγκη!
Νεφέλη μιλησε μου με π.μ.
στειλε και σε μενα
Μπορείς να μου στείλεις κ εμένα Αν μπορείς
Καλησπέρα.Πώς μπορώ να σου στείλω pm να σε ρωτήσω κάποια πράγματα
Απαγορεύεται νομίζω από τους κανονισμούς στο φόρουμ γιατί θεωρείται διαφήμιση. Μπορείς να στείλεις μήνυμα στο μέλος να ρωτήσεις.
Για να μπορέσεις να το κάνεις πρέπει να έχεις γράψει 50 απαντήσεις ή/και θέματα πρώτα.
Ο λόγος του περιορισμού αυτού υποθέτω είναι για να μην γράφεται οποιοσδήποτε και αρχίζει τα προσωπικά μηνύματα με το καλημέρα.
Μέσο αποτροπής τέτοιων συμπεριφορών είναι βασικά
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει και σε μένα πληροφορίες για τέτοιο ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτη; Παρακαλώ πολύ, μεγάλη ανάγκη!
Ούτε και εγώ μπορώ! Δεν ξέρω γιατί :(
Δεν αφορά εμένα αλλά πολύ συγγενικό μου πρόσωπο και θα ήθελα κάπως να ερευνήσω για ειδικούς πάνω στις ιδεοληψίες ώστε να έρθει το άτομο αυτό σε επικοινωνία και να αποφασίσει.
Εάν εξακολουθείς να μη μπορείς, θα φτιάξω ένα άσχετο mail, ώστε μπορείς να με ενημερώσεις εκεί εάν θέλεις. Ευχαριστώ πολύ