Παρε κι αυτο, παρε κι εκεινο....
Τι να πρωτοπω φιλες και φιλοι...Το ενα ψυχοσωματικο μετα το αλλο...Πριν απο 10 περιπου χρονια εμφανιστηκε το πρωτο ψυχοσωματικο..Φοβομουν μην λιποθυμησω.Αρχισα να υποφερω απο κρισεις πανικου και μετα ηρθε και η καταθλιψη..Τα γνωστα σε ολους σας..Κλειστηκα μεσα, χωρις συνοδεια πουθενα, και εντονη ανασφαλεια στο να μην παθουν τιποτα οι γονεις μου και μεινω μονη..Η αρρωστοφοβια δε, στο αποκορυφωμα..Ολα αυτα τα χρονια λοιπον εως σημερα, εχω που παλευω με αυτεσ τις καταστασεις.Εχω καταντησει ομως μία να μην μπορω να καταπιω, μία να μην εχω δυναμεις, μία να νιωθω ολα τα συμπτωματα του εμφραγματος...Βαζω με το μυαλο μου συνεχως οτι θα μου πρηστουν οι αμυγδαλες(λογω του οτι ειναι υπερτροφικες) και θα πεθανω απο ασφυξια..Μου βρηκαν σε κατι εξετασεις 250 χοληστερινη και απο τοτε φοβαμαι οτι θα παθω τα χειροτερα...Αυτο με το λαιμο ειναι τρομερο..Κατα καιρους αισθανομαι οτι κατι μου μενει καθισμενο στον λαιμο αφου τελειωσω το φαγητο μου.Αλλες φορες παλι νιωθω οτι ενα κομματακι τροφης θα φραξει το σημειο που παιρνουμε αερα στον λαρυγγα! Ο,τι να΄ναι βρε παιδια.... αλλα ΥΠΟΦΕΡΩ..και το φωναζω εδω μεσα, γιατι καταλαβαινετε....Υπαρχουν κι αλλοι με τοσα συμπτωματα?