Originally Posted by
STELLA_OFFICIAL
ειμαι 17 και νιώθω μόνιμο μισός για τους παντες και για τα πάντα συνέχεια, το μίσος μου έχει αντικαταστήσει αλλα συναισθήματα οπως για παράδειγμα η αγαπη που ειχα κάποτε για τους γονείς μου ή εστω για τα αδέλφια μου. Νιώθω μισος για τους παντες σε τετοιο βαθμό που οταν βλέπω καποιον άνθρωπο να υποφέρει το διασκεδάζω υπερβολικά, πχ είχα δει το "1 man 1 jar" και είχα παθαίνει στην χαρά και στα γέλια και ένιωθα πως ημουνα μεσα στην χαρά. Αυτο μπορεί να οφείλετε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ "ψυχολογικά" μαλλον... υποθέτω. Οπως εχω ολα τα συμπτώματα ενως ψυχοπαθή και με το μπουλινγκ σε ολη την παιδική μου ηλικία π.χ. θυμάμαι να με πλακώνουν πολλα ατομα μαζι πολλες φορες και να με κοροϊδεύει καθημερινά ολη η ταξι στο Δημοτικό, καθως και δεν εχω καποια καλη ανάμνηση ουτε καν απο τους γονείς μου γιατι μου μιλουσαν ασχημα , με έλεγαν τι τρως ρε δες πως είσαι, επίσης με αποπερναν. Γενικά ειχα τόσο άσχημα παιδικά χρόνια που μονο που θυμαμαι με μερικές φορες να με πιάνουν μερικα παιδια και να με πλακονουν στο Δημοτικό, επίσης εχω γρατζουνιά γιατί ενα παιδάκι με εχωσε μολιβι στο μάγουλο ενω με κρατουσαν οι αλλοι και ετρεχαν τα αιματα. Επίσης είμαι ανωτερους απο τους πάντες λογο της απίστευτης διανοητικής μου ικανότητας, ξρ βιολί και αλλα μουσικα όργανα (ξρ φλορκι ????) και νιώθω πως είμαι τοσο ανώτερος στα πάντα σε επίπεδο θεου, μπορεί να ειμαι κιόλας ποιος ξέρει; σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μ8υ αίρεση η οποια θα ειναι παρακλάδι του πνευματικού σατανισμου και θα μιλάει για το μισος που πρέπει να δειχνουμε στους παντες αλλα και στη ηρεμία της ψυχής μεσω διαλογικων άσκησεων που αναφέρεται ο πνευματικός σατανισμος. ΑΛΛΑ πιστεύω οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι πως δν τα εχω βρει με το μαλακα τον εαυτό μου.πολλοι με λένε παρανοικο δν ξρ απλα το αναφερω, πιστεύω πως γεννήθηκα σε λάθος σώμα δν μου αρέσει το φιλο που ειμαι και τι κανω για αυτο ως καλη ******* που ειμαι; FAKE ACCOUTS εδω και 6 χρόνια (ναι απο το δημοτικό ????τοσο καλα) παριστάνοντας το αντίθετο φιλο στο οποιο είμαι ψάχνοντας επιβεβαίωση για το φυλο στο οποίο παριστάνω πως είμαι, καθώς δν μου λείπει ψυχική επιβεβαίωση γιατι ειμαι ανώτερη, αλλα ψάχνω επιβεβαίωση για το αντίθετο φύλο το οποίο παριστάνω στα social media , παρεπτυτοντος διεγραψα τα αληθινά profiles μου γιατι δεν αποδέχομαι και δεν νιωθω πως ΕΓΩ ειμαι σε αυτο το σωμα.Επισεις πιστεύω πως ο κύριος παράγοντας την εχθρικής και απομακρης συμπεριφοράς μου οφείλεται στο απίστευτο μπουλινκ που εχω υποστει απο ολους στο ΟΛΟ δημοτικό και οχι μονο δλδ για να καταλάβεις ρε φίλε ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΙΚΉ ΑΝΆΜΝΗΣΗ και οταν τις σκέφτομαι διαρκως παντού απο χαρούμενη και στον κοσμο μου με πιανει κατάθλιψη και θέλω να κλάψω. Επίσης επειδή δεν μπορώ να διαχειριστω το λάθος της φύσης ζω στην δική μου πραγματικότητά που και που, μαλλον το εκανε ο εγκέφαλος μονος του απο άμυνα, ζοντας υπερβολικά χαρουμενη και τα παντα ειναι τροποποιημένα καο ομορφα ποθ συνδυάζεται απο ζαλη λες και εχω κάνει 5 gr χασίς. Αλλα Δυστυχώς επιστρέφω στην πραγματικότητα και ειμαι λυπημένη. Αν με συναντήσεις θα ειμαι η πολυ χαρούμενη ή πολυ θλιμμένη. Επίσης γ@μημενε hater δεν τρολαρω μην σου γ@μησω, αχ νιώθω τόσο μόνη... Γιατί να μην είμαι μόνος; θελω μόνο αγάπη. Οπα θεωρούμε λεσβία ή γκει ειμαι αλλα θελω και τα 2 φιλα ενω ειμαι αλλη.... σορρυ αν σε μπερδεψα. ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΕΣΥ ΦΤΕΣ ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΉΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ "ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ"