Έχω κάτι σοβαρό και κανείς δεν ξέρει τι
Λοιπόν, τα συμπτώματα μου: Εκεί που ήμουν υποτασικος, τύπου σε κατάσταση ηρεμίας η πίεση μου ήταν 8 η μεγάλη ,πέντε η μικρή, πλέον έχω 10.5 με 7 και φυσικά όταν σηκώνομαι ή κάνω κάποια δραστηριότητα αγγίζει παραπάνω τιμές. Παράλληλα , οι παλμπι μου που σε κατάσταση ηρεμίας είναι 46-60 , με το που σηκώνομαι απλά για να σταθώ όρθιος,πάνε στους 100. Αυτά τα διαπίστωσε και ο γιατρός που με βλέπει.
Παράλληλα έχω πάρα πολύ έντονα συμπτώματα με το στομάχι και το έντερο,με πιάνουν σουβλιες παντού και φούντωσε πάλι με άσχημο τρόπο η οισοφαγίτιδα. Με χτυπάει ακόμα και στα αυτιά και στο κεφάλι.
Το ιστορικό μου: από πέρυσι τον Νοέμβριο έχω κάνει πολλαπλά τσεκ απ, δεν υπάρχει εξέταση που δεν έχω κάνει και με έχουν δει αμέτρητοι γιατροί ,όλων των ειδικοτήτων και ειδικότερα 10 καρδιολόγοι. Το τελευταίο τριπλεξ που έκανα ήταν μια εβδομάδα πρίν. Έχω κάνει και ένα πρόσφατο τεστ κοπώσεως. Το θέμα είναι όμως πως ενώ στα προηγούμενα τεστ κοπώσεως χρειάστηκε παρα πολύ χρόνος για να φτάσω στους επιθυμητούς παλμούς, στο πιο πρόσφατο ανέβηκαν πολυ εύκολα οι παλμοί μου.
Έκανα σήμερα και υπέρηχο άνω κοιλίας και τριπλεξ αορτής,όλα βγήκαν φυσιολογικα. Εγώ όμως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Δεν είναι φυσιολογικό να κάνω μερικά βήματα και να έχω 115 παλμούς. Εγώ μέχρι τώρα ακόμα και σε κίνηση είχα το πολύ 75
Θα κάνω κάποιες περαιτέρω εξετάσεις αλλά ειλικρινά από κανέναν γιατρό δεν παίρνω ξεκάθαρες απαντήσεις. Χολτερ φορούσα προχθές,δεν έδειξε τίποτα κατά τον καρδιολόγο.