Καλημέρα,
Κατ αρχήν να σας πω πως είμαι νέο μέλος και εύχομαι ότι καλύτερο για όλους.
Ψάχνοντας στο net βρήκα αυτή την σελίδα για να πω κι εγώ το πρόβλημά μου και όποιοι καλοί μπορέσουν να βοηθήσουν.
Είμαι 34 ετών και θα έλεγα κανονικός άνθρωπος. Πριν λίγους μήνες χώρισα από μια σχέση 2 ετών σχεδόν όπου ενώ σχεδιάζαμε να παντρευτούμε έγιναν κάποια «απίστευτα πράγματα» και χωρίσαμε. Προσπαθήσαμε και οι δύο να βρούμε μια μέση λύση αλλά δυστυχώς δεν γινόταν κάτι. Μετά από λίγο καιρό και ενώ έψαχνα να βρω τι πραγματικά έφταιξε σε αυτή τη σχέση και πιστεύω πως το βρήκα είπα να συνεχίσω τη ζωή μου με διάφορες δραστηριότες που θα με έκαναν να αλλάξω τρόπο ζωής. Και έτσι έκανα! Όλα πήγαιναν μια χαρά. Μου άρεσαν πολλά πράγματα Μέσα σε 1 μήνα περίπου γνώρισα μια άλλη κοπέλα. Είχα χαρεί απίστευτα. Όμως και με αυτή τα πράγματα δεν πήγαν καλά και δεν είχε ένα τέλος γρήγορο. Από εκείνη την ώρα ως και αυτή τη στιγμή είμαι σε «μαύρο χάλι» Ίσως το χειρότερο της ζωής μου. Πηγαίνω στη δουλειά και κοιτάω τον τοίχο, πίνω και καπνίζω ασταμάτητα, προσπαθώ συνεχώς να βρω κάποια να κάνω μια σχέση, έχω σκέψεις συνέχεια πως θα μείνω μόνος μου σε όλη μου τη ζωή. Πως δεν θα βρεθεί αυτή που θα κάνω οικογένεια. Ξέρω πως ότι κάνω και σκέφτομαι τώρα είναι λάθος!
Αυτό που θέλω είναι όποιος ξέρει να μου πει τι να κάνω να σταματήσει αυτό το πράγμα. Μόνο αυτό σας παρακαλώ. Θέλω να γίνω όπως πρώτα.
Σας ευχαριστώ
vader