Πριν απο 7 μηνες τα εφτιαξα με ενα παιδι 2 χρονια μικροτερο μου. Ειμαι 26. Τρελός έρωτας, με το καιρο εφτασε και η αγαπη ... τρελο κολλημα... Σε όλα ήταν τέλειος, ευαισθητος, παντα μαζι μου, παντα με ομορφα λογια, να υποχωρει σε πολλα, να με ακουει, να σηζυταει ... Ότι πιο τελειο ειχα ποτε μου... Υπηρχε μόνο ενα μικρο θεματακι, στο οποιο δεν εδινα καν σημασια γιατι δεν με απασχολησε ποτε ... Δεν ειχε ποτε του λεφτα. Δουλευε κανονικα βεβαια, ουτε ειχε ιδιαιτερες υποχρεωσεις, ζει με τη μανα του οποτε σε γενικες γραμμες δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα... Καθε φορα ομως που βγαιναμε δεν ειχε ποτε του λεφτα. Τα παντα πληρωνα παντα εγω κ εκεινος μου ελεγε οτι ενιωθε τυψεις γιαυτο. Εγω ειλικρινα δεν ειχα κανενα προβλημα, ποτε δεν κολλαγα σε αυτο.. Εκεινος μου ελεγε παντα διαφορα για τα οικονομικα του προβληματα...
Ετσι , καθε φορα ηταν δεδομενο πια οτι ο λογαριασμος ηταν δικος μου.. Πηγαιναμε σε καλα μερη για φαγητο , για ποτο ,σαββατοκυριακα αποδρασεις σε διαφορες περιοχες, πηγαιναμε σε συναυλιες κλπ κλπ.
Το θεμα ειναι οτι πριν απο λιγους μηνες αγορασα το πρωτο μου διαμερισμα. Καιρος ηταν αλλωστε. Οποτε αποφασισα να το φτιαξω και μπηκα σε γερα δανεια.. Το τελευταιο καιρο σφιχτηκα αρκετα οικονομικα, λογω των εξοδων του σπιτιου , μεχρι που εφτασα μια μερα να τουπω οτι ρε ανθρωπε σημερα που θα βγουμε δυστηχως δεν θα εχω να πληρωσω.. Φανηκε αμεσως η δυσαρεσκεια του.. Δεν του ζητησα ποτε να πληρωσει εκεινος , απλα δεν βγαιναμε πια σε καλα μερη , σταματησα τα πολλα δωρα που του παιρνα καθε τοσο και..
το αποτελεσμα ηταν οτι μετα απο δυο βδομαδες που ειχα τις "αφραγκιες " μου , χθες δηλαδη, μου ειπε να χωρισουμε ...
Ετσι στα καλα καθουμενα , χωρις λογο κ αφορμη, με κατι γελοιες δικαιολογιες.. Ειμαι σιγουρη ομως οτι ο λογος ηταν οτι σταματησα πια να τον βγαζω εξω κ να του κανω δωρακια συνεχεια... Ουτε τσακωνομασταν , ουτε υπηρχε καποιο προβλημα στην σχεση.. Αντιθετως !!! Ολα ηταν τελεια, ακομα και στο σεξ , δεν χορταιναμε ο ενας τον αλλον.. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται για τα λεφτα και μονο να διωχνεις τον αλλον που ελεγες οτι ειναι ο ανθρωπος σου κ οτι τον αγαπας .. Καθημερινα μ ελεγε ποσο μαγαπαει... Κ ετσι ξαφνικα τα γκρεμισε ολα.. Η δικαιολογια του ηταν οτι απλα βαρεθηκε.. Πραγμα που μεχρι την τελευταια στιγμη δεν φαινοταν καν.. Μεχρι την τελευταια στιγμη μου εστελνε ολη τη μερα μηνυματα, μου ελεγε ολα τα γλυκολογα του κοσμου, με ηθελε με ποθουσε...
Ας μου εξηγησει καποιος ΠΩΣ μπορει καποιος να φερθει τοσο σκληρα ... και να τα διαγραψει ΟΛΑ μονο και μονο επειδη .. σταματησα τα εξω.. Δεν εχω σταματησει να δακρυζω , απο χθες, δεν το διαννοειται το μυαλο μ ποσο ψευτης και υποκριτης ηταν !!! Πως θα μπορεσω να συνελθω τωρα ...?? Μακαρι να νιωθατε ποσο ποναω και ποσο αδικο ειναι ολο αυτο .... Για τα λεφτα..