Παιδια καλημερα. Πριν λιγο κατι με ταραξε αρκετα και τα χερια μου ξεκινησαν να τρεμουν. Υπαρχει φοβος για κατι πιο σοβαρο; τωρα ηρεμω σιγα σιγα.
Printable View
Παιδια καλημερα. Πριν λιγο κατι με ταραξε αρκετα και τα χερια μου ξεκινησαν να τρεμουν. Υπαρχει φοβος για κατι πιο σοβαρο; τωρα ηρεμω σιγα σιγα.
Οχι τπτ ουτε πονοκεφαλο κλπ.....απλα οκ μου τα σκασε. Διαβασα και αυτο...και με κατι πονους αυχενα τα εχω ψιλοκανει πανω μου....https://bioneurologics.gr/astheneies...heniki-plevra/
Νταξει εμένα λογικό μου φαίνεται. Εγω σκέψου κοκκινιζω ζαλίζομαι εχω θολούρα για αρκετή ωρα. Συν το τρέμουλο ετσι; Όποτε μη φοβάσαι. Βέβαια γιατρος δεν ειμαι για να σου κανω διάγνωση αλλα αν εσυ κρίνεις απαραίτητο οτι πρέπει να πας στο γιατρο τοτε να το κανεις φιλε μου. Απλά πιστεύω πως ολοι κατι έχουμε μετα απο μια ταραχή η νεύρα η άγχος. Αλλος τρέμουλο αλλος πονοκέφαλο κτλ κτλ.
Εδω και καποια ωρα χασμουριεμαι και με τραβαει δεξια το κεφαλι. Να ειναι νευρικο η κατι σοβαρο; εχω βεβαια πιασιμο στον αυχενα κανα μηνα τωρα...
Ρε παιδιά, κάνει πολύ κακό να διαβάζετε διάφορα, σας κολλάει πάντα η πιο απίθανη και χειρότερη εκδοχή. Συγχύστηκες και τρέμεις από τα νεύρα σου, φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού είναι. Μην τρελαίνεστε. Πόνο στον αυχένα μπορεί να έχεις γιατί πιάστηκες ή έπαθες ψύξη π.χ. μην φέρνετε την καταστροφή!