Μια περιεργη σχεση 4 χρονια?
Καλησπερα ειμαι 29 και η κοπελα μου 42 ειμαστε μαζι 4 χρονια..Δεν μενουμε μαζι ακομα λογω μαλλον δικου μου λαθους και σκεπτικου μεχρι τωρα για τη συμβιωση παρα μονο καποιες μερες σπιτι της και το αντιστροφο. (Εκεινη δεν εργαζεται τα τελευταια 3μιση χρονια και τα πληρωνω ολα εγω απο το πιο ασημαντο μεχρι τους λογαριασμους της)
Η σχεση της με την οικογενεια της ειναι ανυπαρκτη σαν να λεμε ενας ανθρωπος μονος του χωρις κανεναν φυσικα πολυ εγωιστης σαν ανθρωπος δεν ζητα χρηματα απο κανεναν κλπ. Δεν εχει φιλους ειναι ολη την ημερα σε ενα σπιτι κλεισμενη και πραγματικα ειναι ενας ανθρωπος εντελως διαφορετικος απο εκεινον που γνωρισα και αγαπησα.
Τον τελευταιο καιρο λοιπον εχουν αρχισει οι ομηρικοι καβγαδες βρισιες και σπασιματα απο μεριας της διοτι εγω δεν εργαζομαι δεν προσφερω ειμαι αχρηστος και οτι πεταω το μελλον μας στον τζογο (Παιζω κατα καιρους αρκετα μεγαλα ποσα δεν εχω ομως εγω οικονομικο προβλημα)
Δεν ξερω απο που να το πιασω και τι να κανω γιατι δεν θελω να τη χασω, απο την αλλη σκεφτομαι αυτα που μου εχει πει και μεσα μου βραζω δε θελω ουτε να τη βλεπω.
Απλα ηθελα να μιλησω καπου σας ευχαριστω