Μια ημέρα ηρεμίας υπάρχει;;;
Καλημέρα σε όλους.
Γράφω για ακόμη μια φορά για να μοιραστώ μαζί σας, ένα σύμπτωμα που με ταλαιπωρεί πολύ.
Ενώ έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία εδώ και 9 μήνες, όπου πάει περίφημα, παίρνω που και που ένα αγχολυτικό στη χαμηλότερη δόση όταν τα δω πολύ σκούρα και δε μπορώ να το διαχειριστώ και ένα άγχος που πλέον δεν είναι τόσο όσο ήταν στο παρελθόν, το μούδιασμα που ένιωθα σε όλο μου το σώμα έχει αντικατασταθεί με αίσθημα καψίματος. Πόδια, γλουτοί, χέρια, πρόσωπο όλη μέρα, κάθε μέρα έχω μια έντονη αίσθηση καψίματος που ξεκινά από το πρωί ως το βράδυ που θα πέσω στο κρεβάτι.
Δε κάθομαι να το αναλύσω και να αναρωτιέμαι (τι έχω, τι έχω) αλλά είναι τόσο έντονο που ακόμη και να θέλεις να εστιάσεις τη προσοχή σου αλλού δε το καταφέρνεις. Αυτό που νιώθω, το κάψιμο, είναι επιδερμικό και κατακλύζει όλο μου το κορμί σχεδόν. Έχω παρατηρήσει σποραδικά και έντονο κνησμό σε μερικά σημεία του σώματος όπως και το πρόσωπο.
Λόγω της δουλειά μου έρχομαι σε επαφή σχεδόν καθημερινά με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων κανείς μα κανείς δε μου έχει μιλήσει για κάτι παθολογικό, (γιατί το έχω συζητήσει περισσότερο στο παρελθόν και λιγότερο τώρα) ίσα ίσα μου λένε ότι είναι σύμπτωμα άγχους. Με χρόνια ΓΑΔ λοιπόν, ακόμη και σήμερα μετά από σχεδόν 9 χρόνια δεν έχει υπάρξει μια ημέρα που να είναι κενή.
Φυσιολογική.
Τώρα θα μου πεις τι είναι φυσιολογικό και πως μπορείς να το ορίσεις αφού αυτό που βιώνεις είναι πλέον το φυσιολογικό.... Ναι οκ.
Όμως γιατί να μην υπάρχει; Θα ήθελα μια μέρα, σαν αυτές που είχα πριν ξεκινήσει όλο αυτό...