Originally Posted by
Lina_kik
Γειά σας! Επέστρεψα μετά από 1 χρόνο στο forum... Τον μισό χρόνο ήμουν σε αγωγή η οποία πήγε πάρα πολύ καλά! Στα μεσα καλοκαιριού άρχισα να νιώθω κάποια ελαφριά σωματικά συμπτώματα αλλά θες ότι είχα κατάλοιπα από την αγωγή, τα αντιμετώπισα πολύ καλά και πείστηκα ότι ήταν άγχος.. Εδω και 2.5 εβδομάδες όμως έχω αρχίσει πάλι και έχω έντονη ανησυχία και η αρρωστοφοβία μου χτύπησε την πόρτα.. Απο πόνο στην αριστερή πλευρά του κορμου ξεκίνησε (εχθές πήγα σε νευρολόγο, με εξέτασε και μου είπε πως είναι μυαλγια.. Κοινώς τύπου ψυξη και να μην ανησυχώ!).. Εγω όμως έχω πονακια και σε διάφορα σημεία.. Μια στους αγκώνες, μια στα γόνατα, στους ώμους, στο πρόσωπο.. Που και που σαν μυρμήγκιασμα στο δεξί πόδι..και σήμερα το δεξί μου χέρι είναι σαν να πιάνεται κάποιο νεύρο και νιώθω οτι είναι σαν τεντωμένη χορδή.. Δεν ξέρω που να το πάω και τι να κάνω... Εχω βάλει με το μυαλό μου το οτιδήποτε! Επίσης έχω δοκιμάσει παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτικα (όχι όλα μαζι) αλλά τίποτα δνε με ανακουφίζει.. Sos!! Εξηγήστε μου γιατί συμβαίνει πάλι αυτό? Νόμιζα πως είχα τελειώσει με όλα αυτά! Ημουν πραγματικά μια χαρά!!