Οργασμος με μασαζ ποδιων..
Kαλησπέρα στο forum, ειμαι 29 ετων, εμφανισιμος, χωρις καποια ψυχολογικη η συναισθηματικη δυσκολια, ισως λιγακι αγχωδης καποιες φορες αλλα οκ, και θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας που εχω σχεδον απο ανεκαθεν.
Απο μικρη ηλικια ειχα προσεξει οτι το μασαζ στα ποδια, ή το χάιδεμα, ηταν κατι παραπανω απο ικανοποιητικο..
Συγκεκριμενα μου προσφερε και μου προσφερει σεξουαλικη ικανοποιηση, (κατι αντιστοιχο με το σεξ), και αν συνεχιστει το μασαζ για λιγη ωρα παραπανω μπορει να εχω κανονικο οργασμο-εκσπερματωση και μαλιστα αρκετα εντονο, χωρις καν να εχει υπαρξει αγγιγμα της περιοχης των γεννητικων οργανων..
Αρχικα μου φαινοταν περιεργο, οπως ισως φαινεται και εσας, δεν μπορουσα να καταλαβω ακριβως γιατι συνεβαινε.
Πιο μετα ακουσα βεβαια και για την περιπτωση μιας γυναικας που ειχε κατι αντιστοιχο με εμενα, και διαβασα οτι οφειλεται ισως στον καταλληλο συνδυασμο καποιων νευρων..
Γραφω λοιπον αυτο το κειμενακι ωστε να το μοιραστω μαζι σας,:) (μιας και live δεν το εχω μοιραστει ποτε), και επισης θα με ενδιεφερε να μου πειτε αν δεν ειμαι ο μονος και εχετε και αλλοι παρομοιες εμπειριες..
Ευχαριστω πολυ για την αναγνωση του κειμενου και τις τυχον απαντησεις και ελπιζω να μην εχω καποια κοροιδευτικα σχολια.. :-)