Originally Posted by
Athina10
Καλησπέρα παιδιά, κατ αρχάς συγχαρητήρια για την ομάδα.. Είναι πολύ ανθρώπινη η αλληλοστηριξη εδώ μεσα.. Μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα να σας γράψω κ εγω..είμαι 23 χρόνων, τελείωσα με τη σχολή μ προσφατα.. Εδώ κ 2 μήνες περίπου περνώ μια περίοδο έντονου μονιμου άγχους, δυσκολεύομαι να εξηγήσω γιατί, δεν είναι ότι μ έχει συμβεί κάποιο συνταρακτικό γεγονός, το αντίθετο όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά μέχρι στιγμής.. Σκέφτομαι συνέχεια πόσο ανάξια είμαι, πόσο μη ενδιαφέρον κ αδυναμο άτομο, τεράστια κατωτεροτητα γενικα.. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ότι δε θέλω να βλέπω κόσμο, προτιμώ ν μένω σπίτι, κοιμάμαι πολύ, με το ζόρι πηγαίνω στη δουλειά.. Με τρομάζει πολύ αυτό γτ ζούμε σε μια κοινωνία, μαζί με άλλους ανθρώπους, είναι αναποφευκτο.. Εγώ όμως αποφεύγω τις πολλές συναναστροφες με φίλους κτλ, νιώθω πιο ασφαλής όταν είμαι μόνη μ αλλά κ ταυτόχρονα απεγνωσμενη...έχω εγκλωβιστει στον εαυτό μου κ στις αβάσιμες σκέψεις μου. Εχω ξεκινήσει συνεδρίες με ψυχολόγο αλλά δε νιώθω ότι με βοηθάει να ξεκολλήσω, μ είπε ότι έχω συμπτώματα κατάθλιψης αλλά εγώ νιώθω πολύ πιο σοβαρά.. Νιώθω ότι έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τα πάντα, ότι αφήνω τα πιο ξεγνοιαστα χρόνια μου να χαθούν έτσι, ότι έχω κουρασει όλους όσους προσπαθώ να τους ξηγησω πώς νιώθω (οικογένεια, 2 φίλες), δεν καταλαβαίνει κανείς πόσο χάλια νιώθω, κ ελπιζω να μην το νιώσει ποτέ, έχω γεμίσει φόβους για το μέλλον, το χα ξαναπάθει κ πριν 3 χρόνια κ έπειτα μ πέρασε αλλά επανέρχεται βλέπω.. Τι να κάνω? νιωθω ότι παλεύω με κάτι αόρατο το οποίο όμως με ταλαιπωρεί πολύ.. Εύχομαι συνέχεια να μουν κάποια άλλη με άλλη προσωπικότητα κ σκέψεις αλλά αυτό το ξέρω, δεν βοηθάει.. Προσπαθώ συνέχεια ν κάνω πράγματα, να βγαίνω για να εξχαστω αλλά δε βοηθάει.. Πλέον απλώς προσπαθώ για τα απλά, για έναν καφέ με φίλους πχ, προσπαθώ να ζήσω.. Ως πότε? Συγγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να μ αφήσετε κάποιο σχόλιο.. Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας..