Καλησπέρα,
Γενικα είμαι πολύ αγχωδες άτομο κ τον τελευταίο χρόνο νομίζω ότι έχω άγχος για τα πάντα.. Κάποιες φορές μη διαχειριστικό κ με κρίσεις πανικού.. Μπορεί κάποιος που έχει γαδ να μου πει πως ακριβώς είναι;; γιατί νομίζω ότι έχω κ γω
Printable View
Καλησπέρα,
Γενικα είμαι πολύ αγχωδες άτομο κ τον τελευταίο χρόνο νομίζω ότι έχω άγχος για τα πάντα.. Κάποιες φορές μη διαχειριστικό κ με κρίσεις πανικού.. Μπορεί κάποιος που έχει γαδ να μου πει πως ακριβώς είναι;; γιατί νομίζω ότι έχω κ γω
Γειά σου κ εδώ Maria10, είμαι κ εγώ πολύ άγχωδες άτομο, ειδικά πρόσφατα με αγχώνει απίστευτα η δουλειά, βραδιάζει κ σκέφτομαι πώς θα κυλήσει το αυριανό πρωινό στη δουλειά, πώς θ τελειώσω αυτά που έχω, πώς θα επικοινωνήσω με συναδέλφους κτλ, ακόμα κ στη δουλειά όταν με πιάνει θέλω να ξεφύγω με κπ μαγικό τρόπο αλλά απλώς περιμένω να έρθει η ώρα να φύγω.. αλλά κ γενικά έχω ένα μόνιμο άγχος για τα πάντα, για κάποιο λυπηρό γεγονός που θ ακούσω γ άλλους, ακόμα κ στην τηλεόραση κ για άλλα πολλά.. Έχω πάθει μια φορά μια πιο έντονη κρίση, νόμιζα ότι έχανα την αναπνοή μου, το μυαλό μου κ η μόνη σκέψη ήταν ότι δεν πρόκειται να ξαναγινω φυσιολογική, κάτι που με τρόμαζε.. Βέβαια κ οι 3 ψυχολόγοι π έχω επισκεφτεί μ είπαν ότι είμαι αγχωδες άτομο, αλλά δεν μ κατεταξαν στη ΓΑΔ, πιο πολύ κατάθλιψη μ είπαν αν κ πιστεύω ότι κπ συμπτώματα είναι κοινά.. πιο ασφαλές φυσικά θα ήταν να το διαγνώσει κάποιος ειδικός κ να είσαι σίγουρη για το τι έχεις ακριβώς, ώστε να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις, από το να κάνεις σενάρια για πιθανές παθήσεις... Ελπίζω να βοήθησα έστω κ ελάχιστα..
Κ εγώ το ίδιο με σένα.. Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς από που προήλθε όλο αυτό.. Το θέμα είναι ότι επειδή νιώθω έτσι αποφεύγω τις πολλές συναναστροφες κ τον κόσμο, νιώθω οτι με τρομάζει όταν πρέπει να βρεθώ σε μέρος με κόσμο ή να μιλήσω με κάποιον είτε γνωστό είτε άγνωστο γιατί το οτιδήποτε που θ μου πουν μπορεί να με αγχώσει (πχ αν κάποιος μου πει μια θετική έκβαση στη δουλειά του θ χαρώ αλλά ταυτόχρονα θα με αγχώσει σκεπτόμενη οτι εγώ δεν μπορώ να καταφέρω τπτ στην κατάσταση που είμαι..)
Πάντως έχεις μεγάλο δίκιο, το να κάθεσαι κ απλώς να σκέφτεσαι δε βοηθάει, σε τραβάει κ άλλο κάτω..
Να ανοίξω και εγώ τρίτο θέμα να τα λέμε :);
Τουλ. καταλαβαίνω ότι δεν είμαι μόνη σ όλο αυτό σα να νιώθω εξωγήινος...δεν εννοώ φυσικά οτι χαιρομαι που ακούω να το περνάει κάποιος αυτό γτ ξέρω πώς είναι.. Απλώς υπάρχουν όντως άτομα που μπορούν να σε καταλάβουν γτ το χουν περάσει...
Άνοιξε κ εσύ τρίτο θέμα george1520, μη ρωτάς καν...
θα σασ πω ενα μυστικο δεν ειστε ψυχικα ασθενεισ απλα εχετε συμπτωματα δυσλειτουργιασ στομαχι διαφραγμα κλπ ο αερασ που καθοριζει την φωνη σου ποια θα ειναι κατι χαλασε συμπτωμα μετα αφου χαλασε σου επεσε η διαθεση στεναχωρηθηκεσ χαλαει κι η διαθεση καταθλιψη μετα οι γιατροι δε σου λενε τι εχεισ γτ ειναι προσανατολισμενοι στισ αιτιεσ τι εγινε πωσ εγινε να πιασουν τον κακο κι ετσι εσυ κανεισ σεναρια και γινεσαι καχυποπτη ολα ειναι στην ουσια μια βλαβη η οποια αναλογα τη διαχειριση τησ εχει εξαρση και υφεση αν δεν παρεισ κατι και συ νομιζεισ εχεισ θεμα το προβλημα ειναι οτι οι ικανοτητεσ σου δε φτανουν στο χωρο που κινεισαι για να πετυχεισ και σε αυτο παιζει ρολο η βλαβη γτ σε κοβει αυτα ειναι ολα κι ολα τα ντεμεκ ψυχολογικα
τα υπολοιπα που θεωρεισ εσυ ψυχολογικα και ολοι σασ ειναι αντιδρασεισ πανω σε αυτο που σου συμβαινει δραση αντιδραση η αντιδραση καθοριζεται απο τα βιωματα ειναι σαν τη γευση τρωσ σ αρεσει ξανατρωσ αν δε σ αρεσει δεν τρωσ αυτα στο περιπου
μετα ειναι οι σχεσεισ τα ορια κλπ μετα πωσ επιδρουν αυτα σε σενα μετα πωσ αντιδρασ εσυ σε αυτα αυτα ειναι ολα κι ολα τα ψυχολογικα θα πατε σε ενα παθολογο να κρινει αν ειναι ετσι τα πραγματα να παρετε κανενα συμπληρωμα το πολυ πολυ για ομορφια και η συνεχεια με τουσ γιατρουσ σασ
μαρακι εξηγω ολο τον κλαδο να κατσεισ να διαβασεισ 10 χρονια γραφουμε κατσε διαβασε αυτα που εγραψα ειναι ολοσ ο κλαδοσ των ντεμεκ ψυχολογικων που δεν υπαρχουν οτι καταλαβεσ παρε το απο την αρχη μεχρι να τελειωσεισ θα θεραπευτεισ η πληρωσε στο γιατρο σου να τα μαθεισ οποιοσ εχει λεφτα πληρωνει γιατρο οποιοσ δεν εχει ειναι τσαμπα και δωρεαν εδω κι ασ ειναι κι αστεγοσ αυτα