Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω
Καλησπέρα,
Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την σχέση μου. Είμαι με τον φίλο μου σχεδόν 8 χρόνια μαζί και το τελευταίο χρόνο φύγαμε μαζί σε άλλη χώρα για δουλειά και τον τελευταίο μήνα φιλοξενούμε την αδερφή του με τον άντρα της καθώς ήρθαν και αυτοί για δουλειά.Εχει ομως τον τελευταίο καιρό που παρατηρώ ότι είναι αδιάφορος προς εμένα. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι του είπα κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν σχετικά με την αδερφή του αλλά θεωρώ πως έπρεπε καθώς δεν βοηθάνε καθόλου στο σπίτι όχι ότι είχα καμία απαίτηση ιδιαίτερη απλώς το να καθαρίσεις το τραπέζι που εφαγες η να πλύνεις τουλάχιστον το πιάτο που εφαγες είναι αυτονόητο αφου μενουμε όλου μαζί. Τέλος πάντων μετά από μερικές μέρες αφότου γύρισα το απόγευμα από την δουλειά συνεβει κάτι. Ήταν ο φίλος μου πολύ απότομος ξαφνικά είχε γίνει κάτι στην δουλειά και οταν πήγα να του το πω έκανε ένα ειρωνικό μμμ και έφυγε. Μετά από λίγο μαλωσαμε και για έναν ηλιθιο λόγο κατ εμέ καθώς η αδερφή του άφησε πολύ λίγο φαγητό και την ρωτάει θέλεις να το φας αργότερα και λέει όχι αλλά κρατατο και λέω εγώ πετατο άμα σιγά δεν είναι πολύ σχεδόν τίποτα και τέλος πάντων το βάζει στο ψυγείο και μετά την ξαναρωτάω άμα το πετάξω σε πειράζει μου λέει όχι δεν πειραζει και πεταγετε ο άντρας της και λέει κράτα το και εγώ λέω σιγά όχι και το πέταξα. Μετά από λίγα λεπτά ρώτησα κάτι άσχετο τον φίλο μου και μου απάντησε μπροστά σε όλους στα αρχιδια μου μωρή ηλιθια. Εκείνη την ώρα ένιωσα ντροπή στενοχωρια δεν ξέρω απλως πήγα στο δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πολύ. Εκείνος δεν ανέβηκε αντίθετα εκατσε κάτω είδανε τηλεόραση και γελούσαμε σαν να μην έγινε τίποτα. Μετά από καμιά ώρα ανεβαίνει και μου λέει θα φύγω από το σπίτι δεν θέλεις την οικογένεια μου ουτανε να φάνε δεν τους αφήνεις και άλλα πολλά. Και όταν του είπα ότι δεν ισχύει αυτό ότι δεν το πέταξα γιατί δεν θέλω να φάνε μου είπε ο τρόπος που μίλησα σου άξιζε.
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αισθάνομαι χάλια δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω δεν ξέρω τι να κάνω τι να αισθανθώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να ψάχνω για άλλο σπίτι ή να του ζητήσω συγνώμη. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.