Καλησπερα παιδια. Ενω για λιγο καιρο με ειχε αφησει σημερα παλι...μουδιαζω αριστερα...ενω ολα ειναι καθαρα....παλι μουδιαζει και οταν γελαω και ολα...βεβαια το αγχος στο στομαχι κυριαρχει....τι να κανω πλεον....
Printable View
Καλησπερα παιδια. Ενω για λιγο καιρο με ειχε αφησει σημερα παλι...μουδιαζω αριστερα...ενω ολα ειναι καθαρα....παλι μουδιαζει και οταν γελαω και ολα...βεβαια το αγχος στο στομαχι κυριαρχει....τι να κανω πλεον....
το μούδιασμα στο αριστερό χέρι είναι από το αυχενικό που σου έχουν διαγνώσει. Δεν ξέρω αν σου έχουν δώσει κάποια αγωγή, αν σου έχουν προτείνει κάποιο μαξιλάρι ή και φυσιοθεραπείες.
Για το στομάχι σου προτείνω να πιεις ένα χαμομήλι, ανακουφίζει. Για το άγχος, εξαρτάται τί σε απασχολεί, τί είναι αυτό που σε αγχώνει....
Εχω ξεκινησει φυσιοθεραπειες κλπ αλλα αυτο το μουδιασμα επιμενει παρα πολυ....
Τρεχω ολη μερα να κανω πραγματα εχω αρκετο αγχος κλπ...ολα αυτα μπορει να εχουν προκαλεσει καποια μονιμη βλαβη;
hey...! εγω ειμαι σε γαματη φαση.......!!! μουδιασμα κεφαλι-γλωσσα-χερι-ποδι και ταυτοχρονα και εντονη αδυναμια..... με λιγα λογια δεν μπορω να πατησω καλα το ποδι κατω.......! και δεν εχω ανχος.... παρολαυτα...... χαλαραααα..........