Καλό σεξ?... Μόνο εγώ δεν το βιώνω?
Γεια σας!
Το πρόβλημα μου αφορά κόλλημα με πρώην. Μπορεί κανονικά να ήταν για την κατηγορία σχέσεις-επικοινωνία, αλλά νομίζω πλεον πως αυτο το κόλλημα που έχω βασίζεται στο σεξ. Πριν ένα χρόνο περίπου έφαγα ενα γερό άκυρο από ένα παιδί. Η χρονιά, λοιπόν που πέρασε ήταν βασανιστική, προσπαθώντας να τον ξεπεράσω. Δεν επρόκειτο για μακροχρόνια σχέση. Είχαμε βγει λίγες φορες, που σχεδόν όλες κατέληξαν σπίτι του.Το σεξ λοιπόν μαζί του..μου πήρε τα μυαλά. Πραγματικά.
Όταν άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες ότι θα με χωρίσει, ένιωσα οτι δεν θα έχει πλεόν νόημα η ζωή μου. Χωρίς υπερβολή, αυτό ένιωσα. Οκ αυτο το συναίσθημα κράτησε λιγο..Ξέρω πως υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή που της δίνουν νόημα και ευτυχώς έχω βρει κάποια από αυτά . Όμως έχω μεγάλο πρόβλημα στο θέμα της σεξουαλικότητας. Το μόνο άτομο με το οποίο ένιωσα πως όντως το σεξ ειναι γαμάτο, κι ότι γι'αυτό το λόγο γίνεται τόσος ντόρος με το σεξ, ήταν αυτός ο πρώην. Πιο πριν είχα μια μεγάλη σχέση με ένα άλλο παιδί με τον οποίον δεν τρελαινόμουν καθόλου. Απλώς τότε δεν είχα μέτρο σύγκρισης και νόμιζα ότι εγώ φταίω, ότι είμαι ψυχρή σαν άτομο, δεν ερεθίζομαι εύκολα κλπ..Που οκ σε ένα βαθμό το πιστεύω ότι δεν ερεθίζομαι τόσο εύκολα, σε σχέση με κάποιες αλλες κοπέλες. Όμως οταν γνώρισα το "κόλλημα" άλλαξαν όλα. Ξαφνικά έπιασα τον εαυτό μου να φαντασιώνεται, να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε για να γίνει συγκεκριμένα αυτο. Γιατί και τον άλλον πρώην μου ανυπομονούσα να τον δω πολλές φορες, αλλα λόγω του ότι ήταν τρυφερός, ένιωθα ζεστασια, γελούσα κλπ Δεν ανυπομονούσα όμως να κάνω σεξ μαζί του. ...
Τώρα έχω αρχίσει να βγαίνω με ένα άλλο παιδί. Μου αρέσει και είναι το πρώτο άτομο, μετά από έναν χρόνο, που ένιωσα επιτέλους κατι. Γιατί δοκίμασα να βγω πολλά ραντεβού αυτόν τον χρόνο, αλλα ένιωθα ένα κενό, ένα απόλυτο τίποτα..Οπότε χάρηκα τώρα που βρήκα αυτόν. Σκέφτηκα "wow τελικά μπορεί να μου αρέσει και κάποιος άλλος άνθωπος!"
Περασαμε όμως στο ψητό και ρε γαμώτο δε ενιωσα την ίδια έξαψη, δεν εντυπωσιάστηκα όπως με τον άλλον. Απελπίζομαι μέσα μου..Νιώθω ότι δεν θα βρω ποτε ξανα κατι που θα με ενθουσιασει πραγματικα. Για μια ζωη θα κανω σεξ σχεδόν μηχανικα? Θα συμβιβαζομαι και θα προσπαθω να το κανω να λειτουργησει καλύτερα? Είναι αληθεια λυπηρό. Μου φαίνονται όλα τόσο περίπλοκα σ΄αυτό το θέμα. Επίσης να σημειώσω ότι δεν με έχει κάνει κανένας να τελειώσω, κι ότι ούτε μόνη μου τα καταφέρνω. Κι αυτό με φέρνει σε αμήχανη θέση. Το προσπάθησε πχ ο τωρινός και ένιωσα άβολα. Δεν μπορώ να του δώσω καν κάποια οδηγία γιατι δεν ξέρω καν αν μπορω να τελείώσω έτσι. Τι στο καλό συμβαίνει με μένα?