Μια ερώτηση για ένα πρόβλημα πολυσυζητημένο.
Καλησπέρα στην ομάδα . Έχω ξανά γράψει αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη μου που με απασχολεί . Λοιπόν πηγαίνω σε ψυχίατρο ο οποίος έχει ειδικότητα στη ψυχοσεξουαλικοτητα, πήγα εκεί γιατί είχα κάποιες σκέψεις ότι μπορεί να είμαι γκέι ( το ξέρω ότι το έχω ξανά αναφέρει αλλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ) . Λοιπόν ο γιατρός με αυτά που του έχω πει μου λέει ότι δεν είμαι γκέι αλλά πρέπει να πειστω μόνος μου και πως ότι και να μου πει αυτός μόνο εγώ ξέρω . Ενώ πολλές φορές τον πιστεύω όταν αγχώνομαι σκέφτομαι ότι είμαι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος ( δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους απλά εγώ δεν θα ήθελα να είμαι ένας ) και πχ πολλές φορές νιώθω περίεργα σε κάποια αγγίγματα κάποιου άντρα . Με γυναίκα έχω καιρό πολύ να πάω αν και δεν είχα επιτυχημένη προσπάθεια . Εννοώ ότι στα προκαταρκτικά όλα καλά αλλά μετά κατά την διείσδυση είτε θα έπεφτε είτε δεν θα είχα στύση . Πλέον φοβάμαι να την πέσω σε κάποια κοπέλα και άμα βρεθώ με μια νιώθω τόσο αγχωμενος που τρέμουν τα χέρια μου και δεν μπορώ καλά καλά να μιλήσω .