Ανακατεμένα συναισθήματα....
Καλημέρα..
Δεν ήμουν σίγουρος για το τι τίτλο να βάλω οπότε έβαλα ανακατεμένα..
Λοιπόν.. υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω σχεδόν κάθε μέρα.
Τα συναισθήματα που νιώθω είναι τα εξής.. στεναχώρια, άγχος, στρες, απογοήτευση και ενοχές..
Πολλές φορές νιώθω ότι έχω κάνει λάθος ή ότι πρόδωσα κάποιον....και δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσω αυτό..
Θα πω παράδειγμα...
Όταν ένας/μια φίλος/η μου λέει ένα προσωπικό ή το πρόβλημα τέλος πάντων εγώ όταν υπερφορτώνομαι και αν μου κάνει κάτι αυτός/ή τα συζητάω με την οικογένειά μου γιατί δυστυχώς αδυνατώ να την παλέψω. Αυτό γίνεται κυρίως όταν κάποιος με πληγώνει..
Υποτίθεται ότι λέμε μεταξύ μας, μένουν μυστικά αλλά δυστυχώς εγώ είχα αναφέρει κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια...και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. Νιώθω ότι σαν να πρόδωσα τον άνθρωπο..επειδή ανέφερα κάτι προσωπικό....
Νιώθω τόσο άσχημα που με κάνει να κλάψω κιόλας και δεν ξέρω τι να κάνω....Να πάω να πω στον άνθρωπο αυτό και αυτό είπα στους δικούς μου για το θέμα που μου είπες επειδή ήμουν βαθιά στεναχωρημένος;
Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα με έχουν κουράσει σε μεγάλο βαθμό και δεν μπορώ να ησυχάσω... πολλές φορές μου έρχεται και πονοκέφαλος και βλέπω και όνειρα πάνω σε αυτά...
Μπορείτε να με συμβουλέψετε; Πρέπει να τα νιώθω αυτά ή είμαι υπερβολικός ή όντως έκανα το λάθος;...