τι μετρα θα παιρνατε αν γινοσασταν πρωθυπουργος ?
Ως ενεργος οικονομολογος , εχω καποιες ιδεες , δεν θα μενδιεφερε βεβαια ποτέ να γινω πρωθυπουργος .....
1) θα απελαυνα ολους τους μεταναστες ( πλην των νομιμων , εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα ) , θα απαγορευα αυστηροτατα την εισοδο αλλων μεταναστων στην χωρα , οχι επειδη ειμαι ρατσιστης ,αλλα γιατι μια χωρα σε υφεση , σαν την Ελλαδα , το τελευταιο που χρειαζεται ειναι κι αλλα εργατικα χερια , ωστε να δουλευουν οι νυν ανεργοι Ελληνες .............. ναι , η Νεα Υορκη φτιαχτηκε απο μεταναστες , αλλα ηταν σε πορεια ανοδου οταν τους δεχοταν , απο το 70 και μετα , δυσκολα εμπαινες στην Αμερικη , δυσκολα σου διναν βιζα .......και δεν θελω να βλεπω την χωρα μου να αφελληνιζεται σταδιακα .....
2) βαρυτατες ποινες για τους παραβατες του νομου , οπως στην Ελβετια που εχω ζησει ....εκει δεν σου κανουν ελεγχο, αλλα αν μια φορα σου κανουν , κι αν σε πιασουν σκαρτο , σουχουν παρει ολα τα περιουσιακα σου , και σεχουν απελασει , τολμαει μετα κανεις να παρανομησει ( πχ. οι βενζιναδες που κλεβουν , παραδειγμα εφερα , αναφερομαι σε παντοειδεις
παρανομιες ) ? ο Κουλης εξαντλει την αυστηροτητα του στον ΚΟΚ !!! δεν ειμαι με κανενα κομμα , ολους των τελευταιων ετων τους θεωρω ανικανους .....που ειναι ενας Βενιζελος , ενας Τρικουπης ?
3) θα μειωνα τους βουλευτες και τους παρατρεχαμενους σε 50 , τι τους θελουμε τους 300 ? βεβαια αυτο θαχει πολιτικο κοστος , αλλα δεν θα μενδιεφερε, αυτοι κοιτανε πως θα ξαναβγουν ..... η Ελβετια εχει 7 υπουργους μονον !!!
4) θα μειωνα δραστικα τους δημοσιους υπαλληλους , η Ινδια η η Κινα , δεν θυμαμαι , εχουν 100.000 ....... οποτε θα μειωνα τα εξοδα .....παλι στην Ελβετια , τουχε ερθει ενα σημειωμα του πατερα μου απο την εφορια , οποτε παει ο ανθρωπος στην εφορια ( δημ. υπαλληλοι δουλευουν στην εφορια ) , και του λενε ' γιατι ηρθατε ως εδω και δεν παιρνατε ενα τηλεφωνο ? ' !!!!!!!!
και σαν συνεπεια των 2 τελευταιων μετρων , θα μειωνα τους βαρυτατους φορους , διοτι ποτέ μια χωρα δεν βγηκε απο υφεση με την βοηθεια φορων ...... τουναντιον , ετσι βυθιζεται βαθυτερα στην υφεση .....
αυτα για αρχη.........ασχετο θεμα ,αλλα παντα επικαιρο .....